夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我身邊好多男性朋友都答我係! 不過係同唔係都已經與我無關了...
開開心心又一天

別墅

第一次返大陸工作既男人好大機會會,因為新鮮同唔知危險

別墅

BK Milk勳章

回覆:10個返大陸工作既男人10個都會出軌嗎

我同c6初初結婚既時候,佢長註大陸,無出軌呀。

wcpcelia    發表於 12-12-16 19:46

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我同c6初初結婚既時候,佢長註大陸,無出軌

原帖由 Maggie39 於 12-12-13 發表
我同c6初初結婚既時候,佢長註大陸,無出軌呀。
到妳70歲時先告訴我們你C6係咪真的一生不變啊!

侯爵府

我信有貓唔食魚,但一大班男人應酬...條魚自動餵入你口,點會唔食呀?

別墅

有新鮮魚喎,貓一定食啦

男爵府

無10個都9個
如果真係唔食既,係唔會想係大陸長駐

有D 睇表面唔會偷食, 已經上面置左頭家
星期1-5 就2奶
星期6,日番黎HK 穩大婆.

無架, 隻眼開隻眼閉,做得呢D 女人預左.
拆穿左無戲演

男人好勁架, 上去一個樣, 番黎一個樣
所以好多人無擦覺, 因為距係你身邊時無異樣

複式洋房

咁都唔一定會出軌嘅!最緊要係兩個人感情堅固,互相信任!我有個fd成日要飛嚟飛去做嘢,但係一要去應酬就會打咗电话返嚟先,入去坐一坐!早啲走啰!佢話有時啲客會要求喺呢啲地方倾嘅!

大宅

真係咁恐怖??

大宅

回覆 HAPPY_YY 的帖子

It is very common for those men who are requested to frequent travel to PRC or station in PRC. I saw a lot in my company.....

大宅

好肯定答你唔會100%
奶野...跌得好痛添...   

男爵府

我以前老公要在大陸做嘢,我寧願辭職跟佢一齊上去,如果無咁做,可能已經冇咗個老公。

好明白香港男人好難唔會出現婚外情,一個人白天工作,晚上極無聊,連衫都要自己洗,心靈真的很空虛,我眼見好多好好先生,都因為有個大陸女人事業上幫到佢,生活上對佢關心而發生咗真感情,如果是逢場作興還容易處理,好男人在大陸實在太難找,我也曾想過如果我是大陸女人,我都寧願做香港男人的小三,因為上去工作的男人,大多是管理階層,能幹有修養,真的比本地的土包子好千倍以上。

男爵府

我姨丈同我姨結婚廿年都無事,希望之後都吳會有啦

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

我覺得唔會100%, 總有D好C6堅持到, 話時話, 而家D道德觀念唔同咗, 唔駛返大陸, 晌香港都好容易出事。

伯爵府

咁唔係話100%都會,但好大機會囉!

我見我老公d朋友一上大陸長註,結咗婚的會有婚外情,未結婚的會娶咗個大陸妹。

我老公話,大陸妹目標為本,佢哋由細到大面對極大競爭,慣晒不擇手段的,而且道德底綫極低。咁當然唔係全部係咁啦,但真係大部份係咁。而且始終香港男人對佢哋嚟講係吸引d。

大宅

我老公都是常返大陸, 我也經常問佢有冇搞女人, (其實都多餘, 點會話有吖),
我同佢都有工作, 冇兒女, 唔打算生個隻, 其實我都想過呢D問題,
如果佢真係有女人, 我都會當唔知,(除非佢主動同我講),
我唔想同佢離婚, 冇左佢我生活更加悶, 沒方向, 佢給左我好多的支持同
鼓勵...
若真的有女人, 佢要同我離婚, 咁就離啦...做女人是無奈的!

珊瑚宮

畀面勳章

Hugo2013 發表於 12-12-13 18:27
好肯定答你唔會100%

x 2
因為強國女子太過進取, 只要對住D雄性動物就會自動黏貼, 撕都撕唔甩

珊瑚宮

畀面勳章

aidan08 發表於 12-12-13 19:55

我見我老公d朋友一上大陸長註,結咗婚的會有婚外情,未結婚的會娶咗個 ...

珊瑚宮

畀面勳章

Honey2003 發表於 12-12-13 17:02
無10個都9個
如果真係唔食既,係唔會想係大陸長駐
我有個朋友直頭返都唔返來香港, 跟著同個老婆講忍得到就忍, 忍唔到就離婚, 最後咪又係離婚收場

男爵府

aidan08 發表於 12-12-13 19:55

我見我老公d朋友一上大陸長註,結咗婚的會有婚外情,未結婚的會娶咗個 ...

無錯
距地一見到港男,就隻眼發光咁..
好主動..

所以唔會理得你有無家室, 亦好多唔MIND 你香港有老婆仔女

首頁

尾頁

跳至