興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

由 iphone 4 轉到 Note 2, 發現晌 bk or fb 留言, 唔可以做 copy & paste 動作

請問係咪唔可以 copy 人哋 d 留言架 ?

禁止訪問

回覆:Note 2 copy & paste 問題

男爵府

回覆:Note 2 copy & paste 問題

唔用facebook,用friendcaster就得。

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:BK可以禁實啲字一秒就可以揀copy,fb唔得

原帖由 ying523 於 13-01-05 發表
BK可以禁實啲字一秒就可以揀copy,fb唔得
請問係咪要設定按某個功能才能 copy ?

因為我試過唔得

瑪瑙宮

引用:唔用facebook,用friendcaster就得。

原帖由 xopinkpink 於 13-01-05 發表
唔用facebook,用friendcaster就得。
唔該晒,我得咗喇

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+ying523+於+13-01-05+發表BK

原帖由 hallonatalie 於 13-01-05 發表
請問係咪要設定按某個功能才能 copy ?

因為我試過唔得
唔好意思,我又 copy 到喇,thank u so much

首頁

尾頁

跳至