嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

陪月勳章

想問下你地一星期俾幾多次開奶茶bb飲?隔幾耐俾一次呢?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我阿b果輪厭奶就一星期俾二日,食完之後見胃口好左就見佢無胃口或者熱氣先俾佢飲

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

你b幾大?我最多两星期一次(一次飲兩三餐)

子爵府

陪月勳章

引用:你b幾大?我最多两星期一次(一次飲兩三餐

原帖由 umama 於 13-01-09 發表
你b幾大?我最多两星期一次(一次飲兩三餐)
我b六個月大,見佢唔係好肯食嘢,同訓得唔耐,日頭訓好少,連續三個星期夜晚成三、四點先肯訓

別墅

回覆 Navi^^ 的帖子

Hard of ur B bed at 3am....so mouth:
除開奶茶一星期可以飲二次, 每次都係飲少少2安左右.

How's baby lately? Nice sleep ma?

仲可以煲: 燈蕊, 淡竹葉 + 兩粒 糖冬瓜/無花果乾
轉天氣, 又熱又凍又潮濕等佢清下心火, 可以舒服D.
So enjoy stay with girl daily

子爵府

陪月勳章

引用:回覆+Navi^^+的帖子 Hard+of+ur+B+bed+at+

原帖由 CK-KYLIE 於 13-03-28 發表
回覆 Navi^^ 的帖子

Hard of ur B bed at 3am....so
呢排好d,等我試下煲先,thx

首頁

尾頁

跳至