親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

見佢好近機場 4.7KM約半小時到機場, 好似幾好.

因book左air asia 4月去沙巴, 夜機到, 早機走, 所以想book間近機埸既酒店

or any other suggestion?

Many thanks!

公爵府

畀面勳章

回覆:gigi1020 的帖子

STAR 10分鐘到機場!

男爵府

近機場但比較舊了, 相比STAR 新及最近機場!
;-)

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

i stayed there, both Magellen and Pacific. Very near to airport, only 5 mins.

伯爵府

We stayed Magellen last time. Very nice hotel.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Magellen幾錢1晚?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有住過呢間, 佢仲upgrade左間套房比我, 價錢叫做抵過隔離Megellen, 啲泳池可以共用, 個碼頭就係酒店隔離

早餐好多野食, 但都好多人, 基本上間酒店係好多人, 大堂長時間有人坐左係到, 基本上都唔錯~

其實市中心同機場都唔係遠架, 如果唔一定要住resort類既, 可以平住市區酒店架~

大宅

上年住Magellen, 大約1600一晚, 但超正, 早餐又多野食.

大宅

回覆 jumbo168 的帖子

咁magellan距離機場同kk碼頭分別要幾耐的士車程同埋幾錢呢

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

機場 5 mins

kk碼頭 15 mins

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

keikeiangel 發表於 13-1-9 17:03
回覆 jumbo168 的帖子

咁magellan距離機場同kk碼頭分別要幾耐的士車程同埋幾錢呢

如果要去D島玩,可以用酒店既碼頭上船, 著住泳衣行落去碼頭就得, 超方便.

男爵府

上次住pacific, upgrade咗房, 個view好正, 整體好滿意

子爵府

2024年龍年勳章

Pacific 個人覺得 no good...早餐唔多得, 不好食又少選擇....

男爵府

前年住過, 好滿意, 房大, staff好幫得手!

大宅

回覆:沙巴The Pacific Sutera Hotel有無人住過?

我元旦去住呢間,旱餐唔好食,check in 果陣冇哂BB床,有一日仲連high chair都冇。service一般,我之前住過Star,好好多。

珍珠宮

回覆 sunnygal 的帖子

star幾錢晚? 都是在機場附近嗎? 近過PACIFIC?

因我11PM到, 6:45AM走, 計埋蝕成日....仲有唔會BOOK包早餐, 諗住出去食...

我仔6歲, 不是BB, 無勿所謂

男爵府

We stayed in Magellen Club during Christmas of 2011, very nice. Breakfast at the private club, not too many people. They were doing promotion at that time so it was about HK$1500 per night.

大宅

回覆:gigi1020 的帖子

Star 我係幾年前住,好似千幾蚊晩。感覺上pacific 比star近機場,我地兩大兩細機場打的比咗架大車我地,收42馬幣。pacific 去市中心都係15分鐘到,every hour. 我地12月29號in 1月5日out,前面四晚同酒店website訂,比agoda仲平,后三睌同agoda訂,因為一早訂咗。

首頁

尾頁

跳至