網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

伯爵府

野食就唔好喇, 怕食壞人
衫褲鞋襪又好唔得體咁
睇下D按摩儀器?

侯爵府

你係指禮物? 我淘過所謂足金擺設掛畫.............

Michelle_666  咩價錢?如果唔係好貴都有得諗丫~  發表於 13-1-16 18:45
Michelle_666  哈哈 足金太豪氣了 嘻嘻...  發表於 13-1-16 18:38

男爵府

BK Milk勳章

浸腳機, 按摩器.

大宅

mikako1205 發表於 13-1-16 15:40
野食就唔好喇, 怕食壞人
衫褲鞋襪又好唔得體咁
睇下D按摩儀器?

我諗都係按摩器最似樣,你有無買過啊?有無邊間好介紹?

大宅

ballyee88 發表於 13-1-16 15:55
浸腳機, 按摩器.

浸腳機都唔錯,不過我見佢地好似有一部但已經收埋左一二邊mouth:
睇黎都係按摩器好~係呢你有無買過啊?有無邊間OK好介紹?

侯爵府

Obe2009 發表於 13-1-16 15:48
你係指禮物? 我淘過所謂足金擺設掛畫.............

嘻嘻........梗係唔係真係足金喇, 呢d野響香港買都幾貴, 起碼成千幾二千, 淘寶百幾有交易.........我擺件同掛畫都買過, 62/99重以為我好重手tim 呀!

子爵府

Obe2009 發表於 13-1-16 19:01
嘻嘻........梗係唔係真係足金喇, 呢d野響香港買都幾貴, 起碼成千幾二千, 淘寶百幾有交易.........我擺件 ...
人哋宜家想買按摩器喎,呢類產品你認咗第二沒有人敢認第一啦!

大宅

Obe2009 發表於 13-1-16 19:01
嘻嘻........梗係唔係真係足金喇, 呢d野響香港買都幾貴, 起碼成千幾二千, 淘寶百幾有交易.........我擺件 ...

百幾有得諗啊~如果係生日果時送都唔錯,雖然佢地應該唔係特別鍾意依類野,但如果掛出黎等D親戚上到黎見到好似好high咁~等佢地虛榮下都唔錯

大宅

麥豬豬 發表於 13-1-16 19:13

哈哈 係啊 按摩器可以隨時送~果D豪氣野等生日先出動~

侯爵府

麥豬豬 發表於 13-1-16 19:13

我係骨精啫, 買呢類健康保健野你比較有心得wor...........我成日都要請教你ga!!!

不過我認我有購物狂, 成日買到一屋都係. 最好有姊妹想買野叫我幫佢搵, 起碼可以過下癮.

侯爵府

Michelle_666 發表於 13-1-16 18:44
浸腳機都唔錯,不過我見佢地好似有一部但已經收埋左一二邊
睇黎都係按摩器好~係呢你有無買過啊?有 ...

我地早牌買左按摩枕仔幾好...........細細個, 不過上星期見到SSP地鐵出口已經有人擺街邊賣, cheap晒!

最近有jm出左post買左肩頸按摩器幾平幾好wor, 你可以睇睇, 我地之前買成二百幾人仔, 依家平好多呀.

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:如果想淘野送俾62,99大家有無好提意呢

我買過肩頸按摩器(揼揼鬆), 珊瑚被,手袋,同埋rootote環保袋比99。

象牙宮

Michelle_666 發表於 13-1-16 15:14
如題

好多時 : 人家喜愛 B, 我地以為佢 想要 C.

觀察 62,99 佢喜歡什么 ? or
直接 問 佢地 最需要什么 ?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

其實送野比人係一門學問來的啊,以我的經驗,係買人地需要的東西,而唔係買你鍾意的東西啊,而揀禮物係用心揀,而唔係用眼睇的,尤其是買野比老人家,比如你留意到佢地血氣不足、怕冷的,咪買些禦寒衣物、禦寒產品咁囉;如果你留意到佢地成日都會腰酸骨痛的、一到回南天就嗌晒救命的,咪買些按摩器、鎚骨機、或些熱感鎮痛按摩膏咁囉;又比如如果你留意到佢地有高血壓問題的話,咁咪或者考慮買些降壓茶囉,呢類保健產品係香港萬X買好貴的啊!

不過要remind你,這些個人健康產品若果閒日送就叫關心、體貼,若果大時大節送可要小心了,因為有另一重意義可能有機會出事的啊,舉個真人真事的實例吧,有一個男友在女友生日時送上一條按摩減肥腰帶作為生日禮物,男友一心想著逢女孩都愛keep fit的,這很體貼的吧,點知女友的反應係這是甚麼意思啊,即是嫌我肥呀?跟住炒大鑊,更險些因此小事而鬧至分手呢!

大宅

回覆:如果想淘野送俾62,99大家有無好提意呢

我最近睇緊南極人保暖內衣俾老人家

大宅

Obe2009 發表於 13-1-16 21:41
我地早牌買左按摩枕仔幾好...........細細個, 不過上星期見到SSP地鐵出口已經有人擺街邊賣, cheap晒!

最 ...
你地o係邊間買?有無link睇下? 我一search有勁多囉~唔知點入手好~

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

99:pearl ear-ring,10蚊人仔有交易 ~
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

大宅

mechu 發表於 13-1-16 23:38
我買過肩頸按摩器(揼揼鬆), 珊瑚被,手袋,同埋rootote環保袋比99。

呵呵~如果我做99收到依D都唔錯~按摩器同手袋都有得諗,不過手袋我又唔知咩款式好,
我見佢平時都係用果種斜孭方方地好多拉鍊間格果種袋~珊瑚被一search發現原來都有好多款,不過99果邊應該有好多被了~rootote環保袋好多款喎,好似o岩我自己多D 係呢,唔知揼揼鬆按腰得唔得架呢?

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

按摩器

首頁

尾頁

跳至