美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我掙扎左 tripollar stop 同 cutey up 好耐最終團購左 cutey up 星期四去取貨
因爲想要做瘦臉同肚腩多 d
團購連支 dr.bauer cream 我想用黎做臉,所以另外想買支做身既 gel
有無用家一齊分享下用咩 gel 同埋效果甘呀?

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:Cutey Up 用家分享區!

冇人分享嘅?
今日心急去咗拎,補相

別墅

回覆:Cutey Up 用家分享~

我依家一星期做三次左右,效果幾好。最明顯係毛孔有明顯細左,依家第三個星期啦 過一排再分享

男爵府

我都係3 times a week, 唸緊用完支跟機唧rf cream後, 用咩嚟做好~

大宅

shalalaor 發表於 13-1-22 10:25
我都係3 times a week, 唸緊用完支跟機唧rf cream後, 用咩嚟做好~
你有用做肚呀?效果點呢? 可以用咩GEL做肚呢? 我想買部機,但驚用完跟機果支自己配會好貴!

男爵府

引用:Quote:shalalaor+發表於+13-1-22+10:25+我

原帖由 bobozoe 於 13-01-22 發表
你有用做肚呀?效果點呢? 可以用咩GEL做肚呢? 我想買部機,但驚用完跟機果支自己配會好貴! ...
我想買爆脂gel做肚呀

大宅

magiso 發表於 13-1-22 15:36
我想買爆脂gel做肚呀
卓悅買?貴嗎?見好似用甘油都得,唔知係唔係?!

別墅

跟機個支吾貴$199 200ml 可以用到兩個月掛

男爵府

引用:Quote:magiso+發表於+13-1-22+15:36+我想買

卓悅買?貴嗎?見好似用甘油都得,唔知係唔係?!
我未買,淨係知彩豐行有,但好似好流
所以想睇吓有冇人用開邊隻介紹吓

男爵府

我只係做面咋, 未做過肚, 我會有時間寧願放响面嘛.
之前聽人講話用甘油或護膚油嘛....不過好冇呀?有冇推介呀
甘油...驚好油, 難洗喎??!,

男爵府

引用:我只係做面咋,+未做過肚,+我會有時間寧願放

原帖由 shalalaor 於 13-01-22 發表
我只係做面咋, 未做過肚, 我會有時間寧願放响面嘛.
之前聽人講話用甘油或護膚油嘛....不過好冇呀?有冇推介 ...
我以前有搽過甘油保濕
係似gel唔油架
但我覺得好傑呀

大宅

引用:跟機個支吾貴$199+200ml+可以用到兩個月掛

原帖由 Lovesinlam 於 13-01-22 發表
跟機個支吾貴$199 200ml 可以用到兩個月掛
一次用幾多架?做肚係另一隻膏嗎?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Lovesinlam+於+13-01-22+發表

一次用幾多架?做肚係另一隻膏嗎?
今晚做咗第一次,即時冇咁腫
做多幾次睇吓點

每次用少少咋好似洗臉膏咁多咋
否則會好油

男爵府

last night 試咗用甘油嚟做面, ok喎, 我自已鐘意用甘油多過跟機唧rf cream, 因冇咁油同埋好似會熱d喎, 用同一個度數, 用甘油會熱d囉.

男爵府

shalalaor 發表於 13-1-25 08:38
last night 試咗用甘油嚟做面, ok喎, 我自已鐘意用甘油多過跟機唧rf cream, 因冇咁油同埋好似會熱d喎, 用同 ...

o甘用甘油平好多wor
會晤會好傑呀?

我尋日做8-9度都係微溫,10就熱熱地
但拒寫臉用6-10度,所以我晤敢再高
你做臉用幾多度?

男爵府

係杰唧搽上去, 但用用下會水返囉.我用開10度, 因响美容院嗰d都好熱吓...我用甘油會熱d加埋10度, 先似美容院咁.
以前用rf cream + 10度都冇咁熱.
係囉用甘油平好多, 我鐘意用甘油多過rf cream添

男爵府

shalalaor 發表於 13-1-25 11:00
係杰唧搽上去, 但用用下會水返囉.我用開10度, 因响美容院嗰d都好熱吓...我用甘油會熱d加埋10度, 先似美容院 ...

等我又去買黎試下先,我用rf cream 10度唔夠熱呢
以前細細支十幾蚊咋,好平

男爵府

我做咗三次,塊臉明顯尖咗!好開心

大宅

我都買左啦!不過仲未知用咩做肚好!有冇介紹?

大宅

引用:我都買左啦!不過仲未知用咩做肚好!有冇介紹

原帖由 bobozoe 於 13-02-05 發表
我都買左啦!不過仲未知用咩做肚好!有冇介紹?
係啦,我都好想個肚用咩gel做好

首頁

尾頁

跳至