跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 中西區2004精靈BB會 - Part VI

咁早.........
不過改左聽日同 雪雪去健康院... 之後要返工所以係咪都黎唔到

monica_kam 寫道:
lui_bb & chimchim

我們游9:00呀,還有daikam & yskn。
看天氣而定。
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

我同老公想平日放低雪雪2條友去游夜水.
舊年都有咁做. 今年都應該會, 因為夜晚7點幾8點少d人好游d,帶住雪雪.. 即係唔使游.

大宅

monica & 小倩~

Thanks! 咁我5來啦! 你們玩得開心d!
我 10:00 要到 SJS!

大長金~你成日都有假放,先係真正令人羨慕! :mrgreen:

男爵府

係lu~ 真係好羨慕呀長金呀~

大宅

littlewhite_amy 寫道:
舊年都有咁做. 今年都應該會, 因為夜晚7點幾8點少d人好游d,帶住雪雪.. 即係唔使游.

你媽咪真係好幫手!

男爵府

lui_bb

搵日想跟你入幸福島玩下,你幾時有空?

男爵府

政府工,多假又舒服d,人工又高... 唔恨得咁多
quote]
lui_BB 寫道:
係lu~ 真係好羨慕呀長金呀~ [/quote]

男爵府

小白

真羨慕你有一個好媽媽又住得禁近。

chimchim 寫道:
[quote]

你媽咪真係好幫手! [/quote]

男爵府

係架~ 婆婆真係一估好幫手黎架..akka
[quote]

你媽咪真係好幫手! [/quote]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

乜達媽做政府工O架?

我以圖書館夠係政府工啦, 不過係呢個"正苦"呀... 星期六日都要返工無假放, 5天工作, no way!!! 人工仲... 嘿嘿嘿嘿~~~ 低到你唔信!! :-(

(同職級長俸員工袋兩皮幾, 我得佢一半都無... 不過後來新入職O個D仲得我7成咋, 你話呢個政府幾衰, 同工不同酬!! 鬼咩, 合約員工係咁O架啦, 尅扣得就尅扣啦 :evil: )

大宅

我而家……就忙於……等老闆們(印度男人+香港女人拍檔)……埋數比錢我囉!因為佢

大宅

以前個年代打私人工機會多d好d,不過e+..........

quote]
lui_BB 寫道:
係lu~ 真係好羨慕呀長金呀~
[/quote]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

以前個年代

講到好老咁噃

大宅

Candy~
mud 《量地》你都係度

小倩~
時代5同,濟遇5同,好難講,不過,最緊要條命好!

大宅

小倩,

Does your backbone hurt?
How did you get hurt? Due to holding Kevin?

Take care!

大宅

小倩 寫道:
[quote]
以前個年代

講到好老咁噃 [/quote]

我真係好老,莫非你睇5出

大宅

Monica, yskn, daikam,

If the weather is good tomorrow morning, I will bring Rachel to meet you all to swim too!!

Afterwards, go to SJS's parent's day.

大宅

I don't think so la!

[quote]
小倩 寫道:
[quote]
以前個年代

講到好老咁噃 [/quote]

我真係好老,莫非你睇5出 [/quote]

大宅

小倩 寫道:
All,

我尾龍骨超勁痛, book o左聽朝去睇物理治療, 去唔到玩水啦~~

小倩~
尾龍骨可大可小~~要小心治療!
你係邊樹睇物理治療?

大宅

郭太太Candy,

At least you can have a summer vacation with Tao Tao and his sister. What's her name?

[quote]
郭太太Candy 寫道:
我而家……就忙於……等老闆們(印度男人+香港女人拍檔)……埋數比錢我囉!因為佢

首頁

尾頁

跳至