夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

mandelicious428 發表於 13-1-27 13:19
佢聽晚約左小3食飯?咁不如你試下問佢聽晚一唔一齊食飯好?(同你) ,睇佢點答你。
佢有可能同個女仔仲係 ...

GOOD, 好對策

大宅

回覆 zitzai 的帖子

認同做法

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆:冇諗過佢都有小3

扮偶遇好d!

複式洋房

引用:扮偶遇好d!

原帖由 RAY媽 於 13-01-27 發表
扮偶遇好d!
其實俾我會。。。扮偶遇時,跟住睇反應話: 咁arm既,一齊食飯丫。睇c6點答

大宅

我會同佢講我感覺到佢個心好似唔同左,如果到時証實到佢真係有行差踏錯,我一定會走等等,比佢知玩火會無左頭家

瑪瑙宮

我唔會扮偶遇會直接 d , 我以前就同 c6 講, 有咩事呀囝跟我.

您約佢聽日食飯睇佢點答. 如果佢唔講, 您話已經知道左, 問佢點解重要呃您.

除非您想一切保持現狀, 就扮唔知.

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男人好憎人check手機,我不會踢爆,但我會作有朋友老公有外遇,再警告佢當warning..
再扮晒想去邊度邊度食,叫佢明天陪你!

kin818kin  yes. 千萬不可以比佢知道你check 佢,如果唔係你以後都冇線索再check 啦﹗  發表於 13-1-28 17:38

大宅

引用:我唔會扮偶遇會直接+d+,+我以前就同+c6+講,

原帖由 Nancy20090615 於 13-01-27 發表
我唔會扮偶遇會直接 d , 我以前就同 c6 講, 有咩事呀囝跟我.

您約佢聽日食飯睇佢點答. 如果佢唔講, 您 ...
認同!聽樓主所形容,佢c6都係d囗甜舌滑,古古惑惑型,無謂被騙,又要扮無知!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆 poohbb_hk 的帖子

從來冇Check手機今次第一次都吾知好彩定吾好彩,佢好聰明佢吾會相信有人撞到條橋.

子爵府

回覆:karenmei 的帖子

其實既然你看到了,有沒有影下來?他和小三的對話應存檔。再想想你們之間是否已經沒有溝通很長的時間?大家是否已經相對如冰?扮偶遇可以有多種後果,最大可能不僅無

mc <()>

子爵府

回覆:karenmei 的帖子

可能令你c6回頭,反而可能令他覺得惱羞成怒,還借機說你偷看他私隱,反咬你一口。現場他只要說是偶遇或用其他藉口你都不可能入珡也罪。他絕對不相信你是碰巧來到。

不如開心見誠告訴他你知道了,請他告訴你他有何打算?你是無法兩者並存,請他來告訴你其決定"

mc <()>

侯爵府

回覆:Jay媽媽cccccc 的帖子

說得好 如我真係知 在邊度或食 我一定比個surprise 佢

子爵府

冇諗過佢都有小3

mc講得啱,copy低佢地对話,再sent比C6,等佢同你解話

男爵府

而家邊個偷食0者,你老公偷食搞女人自己都未驚啦!你做老婆係受害者!唔怕!直接去約小三同老公3個人當面講清楚!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:由拍拖到結婚2x年,孝順仔顧家,收工準時回

原帖由 karenmei 於 13-01-27 發表
由拍拖到結婚2x年,孝順仔顧家,收工準時回家吃飯,係有D大男人,但從來冇諗過佢可以呃我,佢因工作壓力大 ...
你問番佢,尋晚有人微信同你講:you are the queen sleep night baby, 你話你每個英文字都識解,砌埋一齊唔明,問下佢點解又queen 又baby. 睇下佢醒唔醒水〜

CurrySo    發表於 13-2-4 22:41
tsoi520    發表於 13-1-28 23:17

別墅

引用:你知佢約佐系邊吃飯嗎,可以扮偶遇突然出現

原帖由 Jay媽媽cccccc 於 13-01-27 發表
你知佢約佐系邊吃飯嗎,可以扮偶遇突然出現睇下佢咩反應,等個女人知你既存在。

...
岩。。我仲要搵個同性既朋友一齊見證影埋相。。

子爵府

好媽媽勳章

其實,“目標為本“!!

問自己,如果係有小三,會離婚嗎?

-如果唔會,我唔會提。。

-如果會,暗地裏copy所有嘢,之後提出分手。

點都好,自己保重呀!!

CurrySo  最緊要影低證據,費時佢到時又作故仔,死口唔認!  發表於 13-2-4 22:45

男爵府

結婚了就不應該去lkf呢d地方,穩食架

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

karenmei 發表於 13-1-28 00:21
回覆 poohbb_hk 的帖子

從來冇Check手機今次第一次都吾知好彩定吾好彩,佢好聰明佢吾會相信有人撞到條橋. ...

咁不如用平和語氣同佢講, 有d 野想問清楚佢, 話你唔想估估吓..
佢又唔認的話..你再講話見到呢d msg.. 問吓佢點解會咁寫?
多數男人實話, 玩吓嗰d..
大前題,你會否原諒佢呢? 睇你咁寫,我估佢同那女子未去到有關係嘅地步嘅!
早d 解決, 趁去旅行當修補關係囉!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

心痛,take care!

首頁

尾頁

跳至