夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我反而建議要多D證據先,
而家只係微信見到D MSG,
攤出黎講你C6可以話: 玩下, 未見過, 網上傾下計,
我建議, 而家既然聽晚知佢地約咗,
咁你咪問下C6聽日番唔番黎食飯,
如果佢答唔番, 約咗朋友, 要OT等,
咁十成九就係約咗個個女人啦,
呢個時候你就要去C6公司樓下等佢收工,
跟住釣住佢尾, 睇佢去咗邊度食飯,
最好係搵D生面口朋友幫手跟你老公,
跟到去餐廳, 你咪再睇下佢地有冇拖手呀,
食完有冇下場呀, 等等先玩踢爆囉。

但前提係, 樓主, 你接受到呢個殘酷的現實嗎??
如果你可以用正面的心態去面對呢個可能的情況,
你先好去捉奸同玩踢爆囉, 否則.....
諗下對策點樣令C6回頭啦....

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

回覆:冇諗過佢都有小3

如果係我,我諗我實忍唔到
不過俾意見你就另一回事
唔好踢爆,唔係實吵大交益左個小三
多啲關心你老公,同佢講你有時都想出去見識下
有時唔係話乜,可能件事唔係你想像中咁呢
話曬你地相處咁耐,佢係唔係咁嘅人你應該感覺到嘅

侯爵府

咁其實妳知唔知自己諗法係點??
我覺得妳似乎好平靜咁嘅?
愈嚟愈冇記性

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆 ChinoB 的帖子

我吾想大吵大閙,所以用平靜的手法處理中.

子爵府

回覆 poohbb_hk 的帖子

我前C6都係... 佢知道咗發咗癲咁嘈... 話唔信佢.. 唔尊重佢等等...

之後我再check .. 就記低佢手機apps D 次序 ...

checked 完.. 就攪番D次序先冇再比佢發覺咋...

子爵府

回覆 tsoi520 的帖子

JM 你講得岩...

如果樓主要踼爆.. 就要搵多D證據...

男人會有成千上萬O既理由去解釋....

大宅

最好又理性既方法係以其人之道還其人之身,你又立即修身扮靚唔理屋企,重要開多個電話號碼自己sd 返d情慾短訊去自己電話度。

大宅

引用:最好又理性既方法係以其人之道還其人之身,

原帖由 toyamis 於 13-01-29 發表
最好又理性既方法係以其人之道還其人之身,你又立即修身扮靚唔理屋企,重要開多個電話號碼自己sd 返d情慾短 ...
男人怕戴綠帽既程度有如世界未日

大宅

我之前係lkf一間好出名既club到做野,講真,我唔係抹黑男仔/男人,個個都係搵食的,邊有貓出到去咁多魚既地方唔揀返條黎食,同埋去得個到玩既女仔都比較開放

樂庭   好有道埋  發表於 13-2-2 13:39

子爵府

BK Milk勳章

引用:由拍拖到結婚2x年,孝順仔顧家,收工準時回

原帖由 karenmei 於 13-01-27 發表
由拍拖到結婚2x年,孝順仔顧家,收工準時回家吃飯,係有D大男人,但從來冇諗過佢可以呃我,佢因工作壓力大 ...
點可能冇嘢

別墅

扮無野 ....

大宅

既然大家都一齊有咁多經歷,點解唔坦白講出大家感受。不過自己要先有準備,最差係咪大家分開?感情真係好難講對錯,男人真係由睪丸素控制。。。我覺得,如果自己想keep 頭家,唯有忍;如果唔開心,都要講出嚟!一頭家,係兩個人,如果佢放棄,咁我點解唔自己過?

子爵府

搵多個friend倍你去,唔通單拖咩

子爵府

私家偵探

侯爵府

引用:由拍拖到結婚2x年,孝順仔顧家,收工準時回

原帖由 karenmei 於 13-01-27 發表
由拍拖到結婚2x年,孝順仔顧家,收工準時回家吃飯,係有D大男人,但從來冇諗過佢可以呃我,佢因工作壓力大 ...
放佢去lkf? 總有一次出事,人永遠都係受唔住誘惑既,平日生活咁平淡,落去多姿多彩,又多靚女又主動, 唔好話男定女,一次夠定力,2次,10次呢???? 事到如今,我係你會聽晚''僕''佢,吊佢尾睇佢有無做錯野,影相,save低所有record,萬一有咩都有證據,另一面,對佢好啲,燉野佢食,同佢去街,關心佢,性感內衣,等等,但間唔時要有神秘電話,扮靚靚自己去街,唔好煩佢,但唔黑佢面,令佢好奇同不安,(如果佢身有x)佢愈急你愈要扮無野,佢可能會想同你傾或者chok 下你,要若無其事,睇佢醒唔醒水,男人都好敏感,佢feel到你變佢仲緊張過你!! 希望和氣收場

karenmei  根本冇得吾比佢去,對佢我已經覺得好好,好小煩佢和克面,在佢面前已扮無嘢  發表於 13-1-30 00:36

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

衷心多謝以上咁多位JM的意見和關心,因我都是忍不住已踢爆,問題暫已解決,c6話初相識,但我已講我吾想你見佢,佢亦delete左關於個個女人的電話和微信,希望雨過天晴啦。再次謝謝各位!

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

引用:衷心多謝以上咁多位JM的意見和關心,因我都

原帖由 karenmei 於 13-01-30 發表
衷心多謝以上咁多位JM的意見和關心,因我都是忍不住已踢爆,問題暫已解決,c6話初相識,但我已講我吾想你見 ...
可以的話忘記件事啦
浪子回頭金不換,祝你幸福快樂

複式洋房

回覆:karenmei 的帖子

問他看他說什麼

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

祝福你!

karenmei  Thanks!  發表於 13-1-30 19:07

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

祝福你!

karenmei  Thanks!  發表於 13-1-30 19:08

首頁

尾頁

跳至