懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日上facebook睇到條片,外國嘅,有個變態女人將個初生BBchok黎chok去;仲要捉住BB一隻手fling黎fling去,好似玩體操咁,又捉住一隻腳fling!BB俾佢fling到傻!我唔敢再睇落去,個女人好似玩表演咁!我睇完喊好心up..頸椎都未發育好,最後仲要拋BB落床!BB爬係度,已經唔識喊;真係好心痛!我只係想借位呻下,個心好唔舒服,唔明點解呢個世界会有人咁對待BB!不如唔好生!生命黎架!我好希望個BB会健康成長!呻完喇,thx!

子爵府

畀面勳章

回覆:係facebook睇到段片,好心up

crazy .... today saw a news...that mum bring his 3yrs old son tattoo...why so many xyz mum?!

大宅

回覆:steffie905 的帖子

無人性!

別墅

引用:crazy+....+today+saw+a+news...that+mum+b

原帖由 mybabycullen 於 13-01-30 發表
crazy .... today saw a news...that mum bring his 3yrs old son tattoo...why so many xyz ...
無野呀!3歲BB肯定喊爆!點解要咁做?

男爵府

回覆:係facebook睇到段片,好心up

好難過

複式洋房

真係變態!!!!!!!!!!!!!!!!

禁止訪問

畀面勳章

引用:今日上facebook睇到條片,外國嘅,有個變態

首頁

尾頁

跳至