跳至

首頁

尾頁

大宅

請問;靚媽們有冇比通粉BB食架?

你地會點煮架?

我煮過2次比呀B食,以經恰到D通粉好淋架喇,不過佢都唔係咁鐘意食咁 唔知係咪我煮得難食呢 :-|

別墅

Re: 請問;靚媽們有冇比通粉BB食架?

我早幾個月前已經比bb食,不過係出街食早餐果d,
會整碎d同加烚蛋黃撈埋一齊食,都幾香下架,
我個女好鍾意食
(不過我個女係好鍾意食野架)

大宅

bbeightysix 寫道:
我早幾個月前已經比bb食,不過係出街食早餐果d,
會整碎d同加烚蛋黃撈埋一齊食,都幾香下架,
我個女好鍾意食
(不過我個女係好鍾意食野架)

我都同你一樣,每日去食早餐叫通粉,小肥好鍾意食
5歲~~

翡翠宮

好媽媽勳章

me 3 ........
又係早餐食通粉... cut 細俾泡菜食 .......
食得不知幾開心 ....
可能佢咩都食啦 ...........

男爵府

BK Milk勳章

me 4 ........
又係有一次早餐食通粉..比佢eat , like ar
之前都係屋企食過一次 , 但係又唔係好like ,
唔知係唔係出面有味d .

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

me 5, 都係出街食早餐通粉,cut 細比佢食,意粉、米粉都試過!

大宅

係呀,我都試過出去食野果陣叫通粉比呀B食,佢好鐘意食~
但我怕出面食果D通粉有味精,唔敢比佢食太多,所以先自己喺屋企煮比佢食,不過可能我冇落鹽,淡茂茂,佢唔鐘意食 :cry:

首頁

尾頁

跳至