網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

可以分享下嗎?thank you!

終於有褲着!

象牙宮

YUKIYAN 發表於 13-2-22 00:25

廚櫃.
上+下柜 2米以下. 多次不做.

愈多愈平.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

YUKIYAN 發表於 13-2-22 00:25
你要搵邊種先 ? fix 死上下有台面個種定係活動的廚房櫃 ?
廚櫃有好多學問要注詫的細節, 我有係大陸買過, 無淘過, 我整咗個白水晶..............面版廚房。

宜家買多咗玩具, 考慮緊買多個活動的廚房餐邊櫃。

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:YUKIYAN+發表於+13-2-22+00:25+可以

原帖由 maymaggie 於 13-02-22 發表
你要搵邊種先 ? fix 死上下有台面個種定係活動的廚房櫃 ?
廚櫃有好多學問要注詫的細節, 我有係大陸買過, 無 ...
我想買果種係上面吊櫃,下面都整埋櫃,台面係石,但我單位唔大,最多都係2,3米

終於有褲着!

伯爵府

YUKIYAN 發表於 13-2-22 11:03
我想買果種係上面吊櫃,下面都整埋櫃,台面係石,但我單位唔大,最多都係2,3米

...
寫廚櫃好多野寫, 留意小 D 都 " 奶野 " 我寫寫下教哂你買哂成間屋 D野, 晚一點寫, 你係全屋裝修定你點 ? 你講多少少先。

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:YUKIYAN+發表於+13-2-22+11:03+我想

寫廚櫃好多野寫, 留意小 D 都 " 奶野 " 我寫寫下教哂你買哂成間屋 D野, 晚一點寫, 你係全屋裝修定你點 ? 你 ...
我主要想整廚房ja,想整番d櫃黎擺野,我個單位係好舊式既公屋,廚房無裝修過,想睇下淘寶訂會唔會平d,麻煩曬你呀〜

終於有褲着!

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:YUKIYAN+發表於+13-2-22+00:25+可以

原帖由 333s 於 13-02-22 發表
廚櫃.
上+下柜 2米以下. 多次不做.
愈多愈平.
即係如果地方細就唔會接?我個廚房好細嫁ja

終於有褲着!

伯爵府

YUKIYAN 發表於 13-2-22 22:03
我主要想整廚房ja,想整番d櫃黎擺野,我個單位係好舊式既公屋,廚房無裝修過,想睇下淘寶訂會唔會平d,麻煩 ...
唔係大細問題, 係你一整要成個廚房郁哂, wall, floor , ceiling 全部, 加埋好多錢, 閒閒地4,5萬. 廚櫃又要配好多野, 咪睇淘寶上的櫃好似好平, 整落係好多野未包的, 配件都一大堆。

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:YUKIYAN+發表於+13-2-22+22:03+我主

唔係大細問題, 係你一整要成個廚房郁哂, wall, floor , ceiling 全部, 加埋好多錢, 閒閒地4,5萬. 廚櫃又要 ...
嘩!好似好麻煩我仲以為我個廚房甘細好容易整and平添!

終於有褲着!

首頁

尾頁

跳至