少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇媽咪玩唔玩親子瑜伽

我想玩親子瑜伽,我有個miss 教得幾好.

大宅

Re: 有冇媽咪玩唔玩親子瑜伽

where to join? I'm interest! please send information

大宅

我老婆在外面學, 返來教我同個女, 點知很多動作我同個女都做得比佢好, 攪到佢都唔想再學! 而有個女成日都在朋友面前展示出佢識的瑜伽動作, 仲成日叫我一齊做, 攪到我都唔知點算!

大宅

i'm interested too. can you tell me the details?

媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~

複式洋房

Please pm me more details. Thanks! :-P

靚爆鏡媽咪 寫道:

複式洋房

lamlambaba 寫道:
我老婆在外面學, 返來教我同個女, 點知很佢多動作我同個女都做得比佢好, 攪到佢都唔想再學! 而有個女成日都在朋友面前展示出佢識的瑜伽動作, 仲成日叫我一齊做, 攪到我都唔知點算!

您個女咁攪笑.咁佢好有天份wor..

複式洋房

:lol:

男爵府

唔知太古城有無呢?

複式洋房

佢好像中環有..

男爵府

咁請問妳有無detail information 可以比我呢? 例如地址, 收費, 等等. thanks
靚爆鏡媽咪 寫道:
佢好像中環有..

複式洋房

雙子媽媽 寫道:
咁請問妳有無detail information 可以比我呢? 例如地址, 收費, 等等. thanks
[quote]
靚爆鏡媽咪 寫道:
佢好像中環有..
[/quote]

Hi hi,

Can you send me the information as well. I'm interested too. Thanks.
[url=][/url]

大宅

pls pm me the details, thanks!

大宅

pls pm me

靚爆鏡媽咪 寫道:
Happy

別墅

I'm interested. Pls PM me.

大宅

靚爆鏡媽咪,
pls pm me the information, many thanks!

首頁

尾頁

跳至