親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

除有馬 / 和歌山外,有無大阪附近的溫泉酒店推介。
check 過有馬普通1泊2食 2大2小都要 4-5k 一晚 (幾貴),想請教有無其它平靚正推介? 如京都附近 ....

謝謝!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

京都入面既渡月橋果頭已經有, 但係好貴

應該會有啲平少少架喎, 你係咪星期五, 六入住呀?

大宅

星期五六會貴 d 嗎? 我自由行行程可調動.....謝!

大宅

回覆 TMC3012 的帖子

應該會有平少少 ? 你指有馬 ? 有無推介呀? 謝.

男爵府

畀面勳章

city plaza osaka, 係堺筋本町駅 just 10 mins walk , good!

大宅

回覆:vee 的帖子

一般的溫泉酒店1泊2食的價錢1人都要¥15000~¥20000左右,甚至更高~~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vee 發表於 13-3-1 12:28
回覆 TMC3012 的帖子

應該會有平少少 ? 你指有馬 ? 有無推介呀? 謝.

你去jalan到search下啦, 一定有平啲既酒泉酒店, 但設施就未必有咁好咁囉~

男爵府

2018復活節勳章

正宗溫泉酒店一定貴。

想浸溫泉,你可以近近地試下呢間,位於天王寺
http://www.spaworld.co.jp/
不過唔知係唔係正宗溫泉

augustbee  費用如何   發表於 13-3-1 16:35

男爵府

2018復活節勳章

回覆 SuSu2011 的帖子

click 條 link 入去睇睇, 可以click去中文版。

大宅

回覆 vee 的帖子

溫泉酒店逢星期五及假期前1晚係貴既!星期日至四先平!貴在食餐!有D酒店係可以唔食餐就平好多!
我平貴都住過,不過唔會向jalan既中文版訂!要用日本版,多好多選擇又平D!有D酒店幼童係免費!

大宅

vee 發表於 13-3-1 11:54
check 過有馬普通1泊2食 2大2小都要 4-5k 一晚 (幾貴), ...

有馬一向都貴!
我搵到2大2細(小學生),閒日,包兩餐,最平都要$3600左右!

你自駕?買PASS?
邊日?2位小朋友幾大?

公爵府

vee 發表於 13-3-1 11:54
check 過有馬普通1泊2食 2大2小都要 4-5k 一晚 (幾貴), ...
一泊二食通常都會貴,如果兩個小朋友唔太食得,其實唔係太抵。我喺有馬住過素泊(即係淨住宿唔包早晚餐)嘅 plan,平好多,我約略去 jalan 睇過,二大二細最平嘅素泊有 25000 yen 一晚,靚d嘅 3 萬幾都有,會經濟d

大宅

http://www.okunobo.co.jp
http://www.ryuusenkaku.jp
有馬算最平!參考下!

大宅

唔該晒呀各位。又刨下先!
2個小朋友7 & 4y. 自駕定撘車未諗... 你地呢? 有無行程推介呀?

男爵府

BK Milk勳章

回覆:尋大阪溫泉酒店

可以去池田呀,由大阪搭火車去半個鐘左右,池田站轉免費穿梭巴士,有歡迎小朋友嘅plan , 一泊二食約35000yen, 平日價錢,又可以去杯麵館,以前去過一次,我打算5月會同2 個小朋友去。http://www.fushioukaku.co.jp/sp/index.html

首頁

尾頁

跳至