自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆:你地鍾唔鍾意貼仔女相片係facebook/網站/blog同人分享

會放上fb,有試過成個月冇update新相,我啲同事會問我係咪好忙,點解冇新野睇,我放短片多

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:你地鍾唔鍾意貼仔女相片係facebook/網站/blog同人分享 ?

細個d相會,而家大個就唔會喇

伯爵府

回覆:你地鍾唔鍾意貼仔女相片係facebook/網站/blog同人分享 ?

Only fb,其他一定唔會

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我自己就絕對唔會

不過我FB有好多人日日都update仔女既相, 煩到爆

珊瑚宮

冇問題

大宅

好媽媽勳章

回覆:你地鍾唔鍾意貼仔女相片係facebook/網站/blog同人分享

fb 會up阿仔啲相多,而instagram就up自己相多,兩邊都有set privacy!

翡翠宮

唔鐘意!而且通知過所有朋友唔貼得,但仍然有人貼只係唔俾我睇(可惜有人like俾我知道咗),宜家唯有儘量保護佢哋唔俾佢哋入人哋鏡頭。

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

大宅

畀面勳章

-`♔啊B 2012/05/29 出世╰♀╮

大宅

都會架,分享下嘛

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小到爆,已經半歲,貼左唔夠十張,仲要set 埋群組,只比好好好朋友睇。

男爵府

趣教勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有時候SHARE 一DD,不過只有FREIDN可看到而且不會亂ADD 人

別墅

Only fb

禁止訪問

回覆:mrsright 的帖子

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

剩係FB, 同埋會set high security level: 剩係我親人同朋友見到

男爵府

fb會,因為我超多親戚,放上去等佢地可以睇

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我女已經讀中學,除非係同我一齊影既相,否則好少會POST係FB。佢BB個陣我用咗佢張相係BK做大頭照,後尾見到有會員既BB大頭照被偷用,所以一直改用呢張大頭照。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

no!自己相就唔會放﹗(實則唔識放﹗)

放仔女相,畀佢地都似﹗

我facklook 只係同外國親友溝通既﹗﹗﹗

有玩具同食物相咋﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

引用:我會喎!我會set只有朋友先睇到,而且fb得9

原帖由 lichingyin 於 13-03-08 發表
我會喎!我會set只有朋友先睇到,而且fb得90個朋友,唔會亂add人
me too

伯爵府

Only Facebook ... 因為喺我FB全部都係我啲 friend

首頁

尾頁

跳至