夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有好多時男人都係睇下, 但其實仲有個內在因素係

你們的床第生活愉快嗎?

男爵府

引用:俾d信心自己 可能只係睇下 仲有比我會坦白

原帖由 bongbongpatty 於 13-03-11 發表
俾d信心自己
可能只係睇下
仲有比我會坦白同佢傾
其實我覺得一個月一兩次也不是問題,我由識c6到拍拖至今佢都係咁。只不過我想不到佢會去囡囡網。佢不嬲慳家,又唔係性肉強,但知道佢睇囡囡網仲要bookmark做嘢果區,我真係晴天霹靂同有d接受唔到。我重新去諗,正如其他jm話,可能唔係佢無性趣,係對我無性趣

男爵府

引用:有好多時男人都係睇下,+但其實仲有個內在因

原帖由 civicwong 於 13-03-11 發表
有好多時男人都係睇下, 但其實仲有個內在因素係

你們的床第生活愉快嗎?
愉快就唔係咩愉快……直接講,我都拍過好幾次拖,我c6的弟弟係我見過做過最短最幼的弟弟 但我從來都無介意,夾到未得囉,我自己又唔like太粗,會好痛。另外床弟生活我都好放,我會主動用口口,口技好唔好我唔知,但起碼拍咁多次拖d男朋友有讚過的,所以我都盡力而為了

蘋果mama  sorry,忍唔住笑o左!  發表於 13-3-11 09:27

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+civicwong+於+13-03-11+發表

男爵府

引用:Quote:原帖由+idykawaii+於+13-03-11+發表

原帖由 leanna~ 於 13-03-11 發表
最短最幼
Sorry!笑死我
食緊早餐,隔離嗰個一齊睇笑到差啲俾通粉瀆死!: ...
你又唔識我,又唔識我c6, 我先可以事無忌諱咁講 雖則係咁,但c6口技手技都一流ge

複式洋房

idykawaii 發表於 13-3-11 07:40
愉快就唔係咩愉快……直接講,我都拍過好幾次拖,我c6的弟弟係我見過做過最短最幼的弟弟 但我從來都 ...
可能係次數比較少了............

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+leanna~+於+13-03-11+發表最

禁止訪問

回覆:C6睇囡囡網,佢有無叫?我可以點?

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

leanna~ 發表於 13-3-11 08:28
俾我會delete咗個bookmark等佢知你知就算,又唔係有真憑實據斷正,吊起佢問都話無去過啦!

...

呢個又係...問極實話無去過la...
試吓傾計咁問咗先... 俾我我開埋個bookmark 俾佢睇添ar...

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

leanna~ 發表於 13-3-11 08:28
俾我會delete咗個bookmark等佢知你知就算,又唔係有真憑實據斷正,吊起佢問都話無去過啦!

...

呢個都不失為一個好方法

子爵府

樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很累,一個月二次亦唔代表他唔喜歡看咸片,其實每個男人都喜歡看,我c6還看得光明正大,但有些人覺不好意思,兩人相處旦白及談心事不是很重要嗎?用輕描淡寫語言和他談,要給他不會不好意思和給他感覺你不太介意,希望他在無介心時說出感受。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:唔知點算好,想問問各位jm的…… 話說我c6

原帖由 idykawaii 於 13-03-10 發表
唔知點算好,想問問各位jm的……
話說我c6由拍拖至結婚咁耐,佢對性方面唔係咁雀躍,通常一個月才會做一至 ...
曾經c6都有甘做 但吾係bookmark, 係禁左會吾同色所以比我知 不過個理由其實好低b, only 想睇下 睇同區 想知平日係街有無撞到隻動物姐吾好稔太多

大宅

你c6應該都係8下姐,唔洗甘緊張,睇定d先!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:回覆+idykawaii+的帖子 大家攤開來講吧!平

原帖由 Miulo 於 13-03-10 發表
回覆 idykawaii 的帖子

大家攤開來講吧!平心靜氣問他,為什麼他會上囡囡網,是否你倆性方面不協調,你不說 ...
Agree

別墅

引用:樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很

原帖由 Kaka315 於 13-03-11 發表
樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很累,一個月二次亦唔代表他唔喜歡看咸片,其實每個男人都喜歡看, ...
佢c6係睇按鐘仔果d網喎我諗...唔止咸網咁簡單

男爵府

引用:樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很

原帖由 Kaka315 於 13-03-11 發表
樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很累,一個月二次亦唔代表他唔喜歡看咸片,其實每個男人都喜歡看, ...
其實去上咸網我唔介意的。大家都係成年人,上下咸網好正常。可惜佢係上囡囡網,我先會傷心

大宅

其實會唔會有可能係佢d同事bookmark嘅呢?

子爵府

回覆 idykawaii 的帖子

甚麼是囡囡網?

子爵府

回覆 sweetdonut 的帖子

請問甚麼是按鐘仔網?

水晶宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+bongbongpatty+於+13-03-11+

原帖由 idykawaii 於 13-03-11 發表
其實我覺得一個月一兩次也不是問題,我由識c6到拍拖至今佢都係咁。只不過我想不到佢會去囡囡網。佢不嬲慳家 ...
持續係咁吾係辦法
比我會同佢傾

首頁

尾頁

跳至