夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔知點算好,想問問各位jm的……
話說我c6由拍拖至結婚咁耐,佢對性方面唔係咁雀躍,通常一個月才會做一至两次。以前拍拖曾經因為同佢性生活夾唔到有嘈過,之後我都習慣左佢,無再主動要,由佢想要才做。直至結婚後我有左bb時期就無做,生左後bb大概八個月後我地先有返性生活 。直至近來,因為我和他一直都共用一部ipad,我發現佢bookmark左141sex囡囡網,仲bookmark左佢做嘢個區域,有一次我幫佢攞飯盒洗(佢返工帶飯),我無意中發現佢個袋入面有本囡囡書。老實講,我真係諗都無諗過佢對囡囡有興趣,我識佢至今,佢對性唔係話好需求,而且我c6係d好慳家ge人,佢人工每個月都俾六至七成我做家用,平時興趣都係楂下車返工,10玩8塊買本車書睇,放工都準時返屋企,又好錫個女,對我都唔錯,最少佢行街見到有嘢啱我會買俾我,唔係我貪佢買嘢,就算佢買粒糖我都開心,係因為我會覺得佢會諗起我。因為我都係在職媽媽,有時我都要夜晚開會或應酬,雖然唔多,但一個月都有兩三次。所以我發現佢bookmark左囡囡網,我真係唔知點好,我應該唔應該開門見山問佢,定係應該當見唔到當無事,繼續維持表面和諧,但內心卻難受的關係?

男爵府

回覆:C6睇囡囡網,佢有無叫?我可以點?

多謝各位的回覆。唉,我唔想多d同佢行埋咩,但係由拍拖開始佢都係d無咩性趣的人 至於打扮多d我會努力的,自問自己都唔係urgy,雖則唔係美若天仙,但我返工要見人,我都會make up,點都見得下人。係生完阿女後唔多唔少都肥左d,但都唔算係肥婆果隻。不過我會俾心機減肥,再扮靚d,無論點都好,我唔想俾c6覺得我生完變c9的

男爵府

引用:我會直接問佢點解睇,睇佢有咩反應。 不過

原帖由 LIME_BABY 於 13-03-10 發表
我會直接問佢點解睇,睇佢有咩反應。

不過佢bookmark左自己返工個區真係好可疑,諗唔明點解佢咁蠢bookmark ...
未係囉,咁低b俾我知,好心佢高章d,扼我一世吧

男爵府

引用:加油啊減肥!!真係終身事業++ 咁你打唔打

原帖由 sweetdonut 於 13-03-11 發表
加油啊減肥!!真係終身事業
咁你打唔打算問佢啊?
我都唔知……我湊住個女時可能將心思放在個女身上,明天返工,阿女去左婆婆度,夜欄人靜,我睡係c6旁,聽住佢d鼻鼾聲,我就想返起個心好痛 剛才臨睡前我主動問佢做唔做,佢話明天一早要返工,好累,唔做喎

男爵府

引用:俾d信心自己 可能只係睇下 仲有比我會坦白

原帖由 bongbongpatty 於 13-03-11 發表
俾d信心自己
可能只係睇下
仲有比我會坦白同佢傾
其實我覺得一個月一兩次也不是問題,我由識c6到拍拖至今佢都係咁。只不過我想不到佢會去囡囡網。佢不嬲慳家,又唔係性肉強,但知道佢睇囡囡網仲要bookmark做嘢果區,我真係晴天霹靂同有d接受唔到。我重新去諗,正如其他jm話,可能唔係佢無性趣,係對我無性趣

男爵府

引用:有好多時男人都係睇下,+但其實仲有個內在因

原帖由 civicwong 於 13-03-11 發表
有好多時男人都係睇下, 但其實仲有個內在因素係

你們的床第生活愉快嗎?
愉快就唔係咩愉快……直接講,我都拍過好幾次拖,我c6的弟弟係我見過做過最短最幼的弟弟 但我從來都無介意,夾到未得囉,我自己又唔like太粗,會好痛。另外床弟生活我都好放,我會主動用口口,口技好唔好我唔知,但起碼拍咁多次拖d男朋友有讚過的,所以我都盡力而為了

蘋果mama  sorry,忍唔住笑o左!  發表於 13-3-11 09:27

男爵府

引用:Quote:原帖由+idykawaii+於+13-03-11+發表

原帖由 leanna~ 於 13-03-11 發表
最短最幼
Sorry!笑死我
食緊早餐,隔離嗰個一齊睇笑到差啲俾通粉瀆死!: ...
你又唔識我,又唔識我c6, 我先可以事無忌諱咁講 雖則係咁,但c6口技手技都一流ge

男爵府

引用:樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很

原帖由 Kaka315 於 13-03-11 發表
樓主先不要太憂心咸網問題,上班其實已經很累,一個月二次亦唔代表他唔喜歡看咸片,其實每個男人都喜歡看, ...
其實去上咸網我唔介意的。大家都係成年人,上下咸網好正常。可惜佢係上囡囡網,我先會傷心

首頁

尾頁

跳至