夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+poohbb_hk+於+13-03-11+發表

原帖由 creeper 於 13-03-12 發表
死啦,我突然諗起我bf 試過收到d赤裸上身既相,佢同我講話係d宣傳野亂send 我而家諗返好心寒

...
佢係whatsapp收到

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+poohbb_hk+於+13-03-11+發表

原帖由 creeper 於 13-03-12 發表
死啦,我突然諗起我bf 試過收到d赤裸上身既相,佢同我講話係d宣傳野亂send 我而家諗返好心寒

...
我知亦有呢d白撞搏生意的宣傳msg...
但我估文字訊息多,send 相無咁變態嘛? 唔會咁唔要面啩?

別墅

回覆:C6睇囡囡網,佢有無叫?我可以點?

有時同老公睇下都係情趣。 感情會好d 架

複式洋房

回覆:MiMiLok 的帖子

唔會怕佢比較樣貌同身材???

大宅

Honey2003 發表於 13-3-11 03:06
141同4仔唔同
你上下141睇下,唔係鹹片.
係穩女
咁真係驚喎,睇鹹片反而好正常,但係上囡囡網即係想食o架喇喎...

大宅

唔好意思,想請教點知c6有bookmark, 另你點知呢!

子爵府

回覆:C6睇囡囡網,佢有無叫?我可以點?

我就你依個case問左男友,男友話如果只係想打下飛機,只會睇AV唔會上141依啲囡囡網,如果男上得囡囡網就代表會想同人交流,register 埋做member同bookmark 埋,一定有問題。

別墅

回覆:Bubuchu3 的帖子

當然會比較,係開心嘅比較,tum 下我都會開心, 會同佢一齊研究, 就算係自己身材唔好係事實嘛, 總之係feel 到愛你感覺架。有時睇到嘩身材好正, 有時會瘦過頭, 唔係嘛豬扒都放出嚟, 呢d 係情趣。 又可增進感情

大宅

我好明白你感受,因為我係過來人,我c6上東莞添啦
但我唔讚成你問佢,因為
1)佢唔認,你都唔會信佢架啦,仲比佢知你check佢,佢會提高警惕,以後你想知多D就難了,以後你乜都check唔倒,你會更加亂諗野
2)佢認咗,咁你可以點?離婚?你又唔捨得
3)搵囡囡証明佢冇小三,佢至少唔係愛上幾他人,佢只係咸濕,十個男人十個都係,佢蠢蠢地比你發現,好過好多男人有小三仲識得防止比老婆知

樓主唔好傷心,你諗多D佢D好野啦

子爵府

但唔理又唔得係嘛

大宅

hashtag影視迷勳章

其實我身邊有好多男性朋友都有睇141架,
有時仲會成班男人一齊睇
當係咸網咁睇姐, 又可以大家品評下D囡囡

至於bookmark左...可能佢好奇佢出沒開果句有埋囡囡姐
樓主唔使太擔心住

至於開飯方面, 你試下主動少少色誘下佢
俾多d新鮮感佢睇下會唔會有改善

別墅

引用:我就你依個case問左男友,男友話如果只係想

原帖由 pixelskin 於 13-03-13 發表
我就你依個case問左男友,男友話如果只係想打下飛機,只會睇AV唔會上141依啲囡囡網,如果男上得囡囡網就代 ...
男人多數都喜歡睇4仔,我未識過任何男人會上去囡囡網。

首頁

尾頁

跳至