跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大住肚成日暈同嘔,又煮吾到野食,又無朋友親人幫助,再加上天氣熱,長期困起屋企,仲搞到中暑感冒,突然覺得無親無顧,身在他鄉,很無助

禁止訪問

回覆:Nattrabear00 的帖子

複式洋房

回覆 nicki 的帖子

我已經過左3個月了,可惜情況都冇改善。醫生話可能有d人情況到生完先冇嘔。我就快瘋了

大宅

Nattrabear00 發表於 13-3-11 18:42
大住肚成日暈同嘔,又煮吾到野食,又無朋友親人幫助,再加上天氣熱,長期困起屋企,仲搞到中暑感冒,突然覺 ...
有D人真係會唔舒服到生架, 現在己開始入秋, 天氣應慢慢涼, 希望可改善情況! 不要說你大肚, 無大肚在他鄉無親無故也會覺悶! 大肚情緒亦會比較波動, 要relax D, 聽下輕音樂, 朋友online chat 下打發一下時間, 日子就好快過! 到 baby出生你便好唔得閒而家要好好enjoy呢D時候啦!

別墅

Nattrabear00 發表於 13-3-11 18:42
大住肚成日暈同嘔,又煮吾到野食,又無朋友親人幫助,再加上天氣熱,長期困起屋企,仲搞到中暑感冒,突然覺 ...
要唸多些正面既嘢, 咁對你同bb都好. 而家通訊又咁方便, 唔見面都可以傾到計. 若你煮唔到嘢食, 買定些現成食的食物, 不要餓着! 加油!

禁止訪問

回覆:大住肚很無助.....

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:大住肚成日暈同嘔,又煮吾到野食,又無朋友

原帖由 Nattrabear00 於 13-03-11 發表
得閒出街行下啦,對自己同bb都好!我都成日同阿女行去公園玩(因為得一部車,c6要返工)長期響屋企唔病都變病呀

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

複式洋房

引用:大肚婆最鈡意食麥當奴!

原帖由 nicki 於 13-03-11 發表
大肚婆最鈡意食麥當奴!
魚柳包

複式洋房

可以過D電視劇比你,時間好快會過

禁止訪問

公爵府

引用:冇tvb+咩?

原帖由 nicki 於 13-03-13 發表
冇tvb 咩?
要比$$

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

可以睇PPS

別墅

買個TV Pad 24小時可以睇電視!我上年有左都系日日睇翡翠台

禁止訪問

大宅

回覆:Nattrabear00 的帖子

煲下劇啦,時間好快過,暈的話可以瞓係床度睇,累了可以睡覺。或者聽下輕鬆的音樂等自己relax下?
甘可吾可以叫家人過來幫下呢?因為暈真係好難自己煮野食

首頁

尾頁

跳至