婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

姑9 & 99對我做咗好多賤格嘢, 撩人者賤, 仲惡人先告狀, 我真係忍咗佢哋好耐,今次炒大鑊, 我都預咗以後冇計傾ga 啦, 如果我以後唔俾個囡佢哋見會唔會好過份�

男爵府

環保接龍勳章

details please

禁止發言

複式洋房

回覆:好煩

題外話---最初我哋話結婚 擺酒, 99 即刻話你哋擺酒唔好預我, 我唔會做主家人, 我覺得佢唔來呢d 都係小事, 唔緊要, 但正常聽到都有d 唔開心, 幾年啦, 成日喺度同我洗腦, 話我入到佢屋企真係勁好彩, 比著其他人點點點…今次炒大鑊, 係因為我老公成日叫我忍佢哋, 我從來都冇駁過佢哋嘴, 冇做錯嘢照俾佢哋鬧, 所以積積埋埋呢幾年嘅冤屈, 我都有d 憂鬱, 特別係我陀住ar 囡果陣, 個死 x 婆姑9有事冇事都講d 勁難聽嘅說話 激到我差d 小產, 佢仲唔認, 話係我嘅問題, 唔關佢事…

複式洋房

回覆:好煩

由細到大, 我喺我媽度咩都唔使做, 嫁入佢屋企之後咩都要做, 都仲要俾人挑剔,俾人鬧 , 本身我99 對我都ok 嘅, 但x 婆姑9 成日喺我99 面前數我不是, 惡人先告狀, 雞蛋裡挑骨, 唔知佢係咪覺得99 錫我, 所以做埋呢d 咁賤格嘅嘢, 之後99 就開始對我冇以前咁好啦

禁止發言

複式洋房

引用:姑9+&+99對我做咗好多賤格嘢,+撩人者賤,+

原帖由 mwshadow 於 13-03-12 發表
姑9 & 99對我做咗好多賤格嘢, 撩人者賤, 仲惡人先告狀, 我真係忍咗佢哋好耐,今次炒大鑊, 我都預咗以 ...
同感!! 我嗰邊兩個成日扮闊太,諸多挑剔,浪費我哋d錢,當個仔/細佬開銀行咁mouth:

首頁

尾頁

跳至