影視娛樂

跳至

首頁
12345...47

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

• 劇名:Nine:九回時間旅行 ( 나인:아홉번의 시간여행 )
  • 電視台:tvN
  • 韓國首播:2013.3.11 (每週一、二,各播放一集。)
  • 導演:金炳秀
  • 編劇:宋在貞、金允珠
  • 主演:李真旭、趙允熙、ZE:A 帝國之子 – 炯植、趙敏兒
  • 集數:預計20集
  • 官網:Nine:九回時間旅行
劇情簡介[p=18, null, left]由【仁顯王后的男人】的製作團隊再次打造浪漫愛情穿越劇,描述男主角得到九個能夠穿越至二十年前的線香,於是在過去與未來之間,為了尋找妳倒轉九次時空,愛情的機緣就此展開。

[p=18, null, left]演員列表 ( 角色名字:演員名字 )
  • 2012年朴善宇:李真旭
    • 1992年朴善宇:ZE:A 帝國之子 - 炯植
  • 2012年朱敏英:趙允熙
    • 1992年朱敏英:趙敏兒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

剛看完第一集,TvN很落本啊,還拉隊到尼泊爾拍外景,風景美,劇種也特別,因為是《仁顯》劇組,這劇很受關注,最近就追《The Virus》和《Nine》了

蜆介鯪魚球  thx  發表於 13-4-20 18:39

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:剛看完第一集,TvN很落本啊,還拉隊到尼泊

原帖由 wyl 於 13-03-12 發表
剛看完第一集,TvN很落本啊,還拉隊到尼泊爾拍外景,風景美,劇種也特別,因為是《仁顯》劇組,這劇很受關 ...
好似幾好睇咁噃!韓國呢期都興穿越劇。

我等出多幾集先睇。

珍珠宮

YuYuMother 發表於 13-3-12 23:42
好似幾好睇咁噃!韓國呢期都興穿越劇。

我等出多幾集先睇。

《仁顯》係穿越未來,《Nine》係穿越過去。我又係好中意睇穿越劇同小說,所以必追!

珍珠宮

第二集已經發現回到過去的方法,劇情很緊湊,局長很可愛,不愧是仁顯劇組

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

好似幾好睇咁哦, 不過都係等出多幾集先追, 唔係真係等到頸都長!!

水晶宮

wyl 發表於 13-3-13 20:43
第二集已經發現回到過去的方法,劇情很緊湊,局長很可愛,不愧是仁顯劇組 ...
我都要等出多幾集先睇。

大宅

引用:好似幾好睇咁哦,+不過都係等出多幾集先追,+

原帖由 WChan 於 13-03-14 發表
好似幾好睇咁哦, 不過都係等出多幾集先追, 唔係真係等到頸都長!!
我like 李真旭故仔又ok所以一定睇!但為免想睇冇得睇,我會做哂先慢慢煲!

大宅

回覆:ethan02 的帖子

剛睇完仁顯都吾錯,等多幾集至開。

YuYuMother  yc_bb,   發表於 13-3-15 07:23

水晶宮

而家做到第幾集呢?我係快手見去到第二集咋。

大宅

引用:而家做到第幾集呢?我係快手見去到第二集咋

原帖由 YuYuMother 於 13-03-19 發表
而家做到第幾集呢?我係快手見去到第二集咋。
好似星期一,二每日一集。
我都係等多幾集先因為4月有九家之書及宋承憲既當男人戀愛時,到時一定好忙。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+13-03-19+發表

原帖由 yc_bb 於 13-03-19 發表
好似星期一,二每日一集。
我都係等多幾集先因為4月有九家之書及宋承憲既當男人戀愛時,到時一定好忙。
yc_bb,

我post 左勝基九家之書造型照係民浩嗰邊呀,得閒過去望望啦,好可愛架。

珍珠宮

YuYuMother 發表於 13-3-19 08:53
yc_bb,

我post 左勝基九家之書造型照係民浩嗰邊呀,得閒過去望望啦,好可愛架。
《九家之書》又係必睇,遲吓好唔得閒

水晶宮

引用:Quote:YuYuMother+發表於+13-3-19+08:53+yc

原帖由 wyl 於 13-03-19 發表
係呀,幾套劇揸手。

珍珠宮

YuYuMother 發表於 13-3-19 09:35
係呀,幾套劇揸手。
我啱啱個weekend睇完《鄰家花美男》,中意咗尹施允,家陣因為佢同朱元又開咗《麵包王金卓求》嚟睇,好鬼忙

大宅

引用:Quote:YuYuMother+發表於+13-3-19+08:53+yc

原帖由 wyl 於 13-03-19 發表
係呀,遲d好忙。

大宅

引用:Quote:原帖由+yc_bb+於+13-03-19+發表好似

yc_bb,

我係百度貼吧睇左,我仲add左昇基既fb添

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+13-03-19+發表

原帖由 yc_bb 於 13-03-19 發表
我係百度貼吧睇左,我仲add左昇基既fb添
Me too....

大宅

引用:Quote:原帖由+yc_bb+於+13-03-19+發表我係

Me too....

首頁
12345...47

尾頁

跳至