自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

一拎返黎果時放係度聞過無味一直都無開 上星期終於開左黎用 點知愈來愈臭 打去萬寧又無人聽 有無jm好似我咁咁遲先發覺 唔知仲有無得退返$$

LaamLaamma  Me Too  發表於 13-4-5 23:16

子爵府

引用:一拎返黎果時放係度聞過無味一直都無開+上

原帖由 Yann.L 於 13-03-31 發表
一拎返黎果時放係度聞過無味一直都無開 上星期終於開左黎用 點知愈來愈臭 打去萬寧又無人聽 有無jm好似我 ...
凍過水

男爵府

一拎返黎果時放係度聞過無味一直都無開 上星期終於開左黎用 點知愈來愈臭 打去萬寧又無人聽 有無jm好似我 ...
之前我睇bk好多人都話臭 去拎時聞左先拎 或者你打去問下萬寧d人

大宅

回覆:Yann.L 的帖子

我前幾日又係咁,后來打去換被個度,她哋叫我拿去換,但沒得退錢,

禁止訪問

回覆:急!!萬寧大豆被

大宅

我之前換過一次!換完之後一直用都無事

公爵府

陪月勳章

你早期换定遲换ga!?

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由+Yann.L+於+13-03-31+發表一拎

原帖由 vivi0707 於 13-03-31 發表
你早期换定遲换ga!?
遲換架

大宅

引用:我前幾日又係咁,后來打去換被個度,她哋叫

原帖由 S.Sqionghei 於 13-03-31 發表
我前幾日又係咁,后來打去換被個度,她哋叫我拿去換,但沒得退錢,
咁你有無打去萬寧呀??

翡翠宮

應該直接打電話去casablanka度問,相信佢地會換,因為佢地已知產品係有問題,聲譽攸關,佢仲驚過你!

大宅

我去左萬O收銀問,個收銀話唔知咩事,叫我去換被個度問womouth:

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我之前換過一次!換完之後一直用都無事 +

原帖由 ching156423 於 13-03-31 發表
我之前換過一次!換完之後一直用都無事
me2

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:應該直接打電話去casablanka度問,相信佢地

原帖由 bb2 於 13-03-31 發表
應該直接打電話去casablanka度問,相信佢地會換,因為佢地已知產品係有問題,聲譽攸關,佢仲驚過你! ...
係呀,試下打去任何一間casablanka,應該會换比你。萬0吾理架

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

大宅

引用:Quote:原帖由+bb2+於+13-03-31+發表應該直

原帖由 ic34 於 13-03-31 發表
係呀,試下打去任何一間casablanka,應該會换比你。萬0吾理架
好呀 我試下呀 唔該哂

大宅

我朋友的情況同你一樣(又係擺左屋企三個月,前幾日拿出來用,覺得好臭),佢拿去葵芳casaxxxx ,可以退番$,只要keep番包裝,堅持話張被好臭,接受唔到,佢就會退$比你

男爵府

減齡達人勳章

引用:我朋友的情況同你一樣(又係擺左屋企三個月

原帖由 leeyn 於 13-04-01 發表
我朋友的情況同你一樣(又係擺左屋企三個月,前幾日拿出來用,覺得好臭),佢拿去葵芳casaxxxx ,可以退番$ ...
冇左張單ok ma???啱啱諗住收埋啲厚被,打開聞下,覺得有陣臭味,唔知有冇得換

男爵府

直接打去cxxxx.(被既寫字樓)
佢會教你點做

大宅

回覆:lam0121 的帖子

冇單都ok ga, 我朋友都係冇單

首頁

尾頁

跳至