網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

超平,由韓國直接 EMS 到,人仔770已包郵費

LINK:
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.5.0.40.FvCB6Y&id=19545195063

我仔本身有濕疹, 驗左敏感, 出來係對 塵蟎 過敏, 4-5度

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:szeszes 的帖子

吸左阿仔張被及床褥枕頭一陣,見到嚇死,佢 d 被單,枕頭袋,床單都係新野,三天前洗完換

水晶宮

大宅

回覆:韓國 ATOCARE 麈蟎吸麈機

Link please!是三腳插頭嗎?

水晶宮

不是三腳頭, 是兩腳圓頭, LINK 已放在 POST 1 到

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩,個D買左阿RAINBOW咪

侯爵府

好媽媽勳章

謝問ems是直接到香港

[fly/imgIMG_4704 - 捷徑]

水晶宮

littlelam88 發表於 13-4-6 00:16
謝問ems是直接到香港
係呀!! 買家係韓國呀!! 佢直接係 韓國 EMS 寄來香港

大宅

有冇中文說明書㗎?會唔會用落左又要換野(類似吸塵機塵袋之類)?之前rainbow我都想買好耐,不過實在太貴冇買到

大宅

水晶宮

落地孩兒 發表於 13-4-6 01:10
有冇中文說明書㗎?會唔會用落左又要換野(類似吸塵機塵袋之類)?之前rainbow我都想買好耐,不過實在太貴冇買 ...
無中文說明, 不過, 佢好簡單
另外, 佢有 FILTER 要換既.. 所以, 我買 RMB 850 既 PACKAGING, 即係多買一個 FILTER

大宅

畀面勳章

好似無拍打功能
--------------------------------------------------
懶人煲飯/粥仔法 http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6915520
菜冰粒 http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6915580

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

多謝樓主推介,我都跟你買咗,十日先發貨,發貨兩日就收到。我鐘意佢有條喉可以順便吸埋窗台

水晶宮

nasu 發表於 13-4-16 11:19
好似無拍打功能

佢有 UV 及拍打功能, 仲有條喉可以取出來吸邊位

大宅

收藏佐,下個月先買

男爵府

引用:多謝樓主推介,我都跟你買咗,十日先發貨,

原帖由 BeBeeBu 於 13-04-17 發表
多謝樓主推介,我都跟你買咗,十日先發貨,發貨兩日就收到。我鐘意佢有條喉可以順便吸埋窗台
...
可以放吸完床既相嗎?有無白色粉末?點解係2腳?korea係3腳架?影埋黎睇可以嗎?

大宅

請問部機大及重嗎?即係除床之外,地下,家中任何位置都可用?

水晶宮

MirukuZoe 發表於 13-4-18 08:00
可以放吸完床既相嗎?有無白色粉末?點解係2腳?korea係3腳架?影埋黎睇可以嗎?

...
吸到有白色粉末

佢係2腳圓頭, 我係 YAHOO 用 韓國插頭圖片 SEARCH, 見到係2腳, 所以, KOREA 應該係2腳插

呢到係 YAHOO SEARCH 出來既 RESULT
http://hk.image.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A2oKmKEkEXBRYGcA4vSzygt.?p=%E9%9F%93%E5%9C%8B%E6%8F%92%E9%A0%AD%E5%9C%96%E7%89%87&fr=FP-tab-web-t&fr2=piv-web

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有冇人想一齊買啊?MODEL新D嘅EP8000.RMB950到香港.http://item.taobao.com/item.htm?id=24068076257

首頁
12345...6

尾頁

跳至