二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

全部免費,可以天后地鐵站交收,或者需要郵寄的話我會等埋一次過寄出,郵費自付

禁止訪問

回覆:[隨心送] 初生至一歲bb女鞋仔

男爵府

1. Mothercare 粉紅色鞋仔, size 3, EUR 19,( up to 12 months) 識行嘅bb唔岩著呢對,全新未著出過街

男爵府

我想要右下角,粉紅色,我可自付郵費

男爵府

引用:1.+Mothercare+粉紅色鞋仔,+size+3,+EUR+1

原帖由 iczzzz 於 13-04-06 發表
1. Mothercare 粉紅色鞋仔, size 3, EUR 19,( up to 12 months) 識行嘅bb唔岩著呢對,全新未著出過街

...
我BB 5 個月,差不多可以著到了

男爵府

2. Size 68/ 6-9M, 灰色毛毛冬天pre walker shoes,著過幾次

男爵府

3. Mothercare 紅色鞋仔size 3 EURO 19 ( up to 12 months)

大宅

引用:2.+Size+68/+6-9M,+灰色毛毛冬天pre+walker

2. Size 68/ 6-9M, 灰色毛毛冬天pre walker shoes,著過幾次
我可以要呢對灰色嗎?謝謝~^^

男爵府

4. Size 4 毛毛卡其色鞋仔,右腳鞋頭有少少爛

大宅

引用:3.+Mothercare+紅色鞋仔size+3+EURO+19+(+u

3. Mothercare 紅色鞋仔size 3 EURO 19 ( up to 12 months)
好靚呀,可唔可以送俾我呀?我可以郵寄,郵費自付,先謝樓主~

男爵府

5. Size 68 粉紅色鞋仔(12 months) pre walker shoes,著過幾次,已經洗過

男爵府

6. 6-12 months 白色毛毛鞋仔未出街著過,

男爵府

引用:我想要粉紅色boot呀,可郵寄嗎? +

原帖由 388mama 於 13-04-06 發表
我想要粉紅色boot呀,可郵寄嗎?
係咪要3號紅色boot呀?可以郵寄呀不過我想等埋其他人要埋其他鞋仔先一次過weekend 寄出

男爵府

引用:我想要右下角,粉紅色,我可自付郵費

原帖由 見習師奶 於 13-04-06 發表
我想要右下角,粉紅色,我可自付郵費
可以呀!你pm我地址,我等埋其他鞋仔有人認頭先一次過寄出

男爵府

引用:Quote:原帖由+iczzzz+於+13-04-06+發表3.+M

原帖由 yaukin 於 13-04-06 發表
好靚呀,可唔可以送俾我呀?我可以郵寄,郵費自付,先謝樓主~
Sorry 呀頭先有個媽媽覆咗話要,如果佢最後唔要咁我留俾你啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+iczzzz+於+13-04-06+發表2.+S

原帖由 牛囡囡 於 13-04-06 發表
我可以要呢對灰色嗎?謝謝~^^
可以呀!你pm我地址,我等埋其他人一次過寄出

男爵府

引用:Quote:原帖由+見習師奶+於+13-04-06+發表我

可以呀!你pm我地址,我等埋其他鞋仔有人認頭先一次過寄出
多謝,已pm

男爵府

畀面勳章

引用:1.+Mothercare+粉紅色鞋仔,+size+3,+EUR+1

...
想要呢個丫,仲有嗎?自付郵費,thx

大宅

Xmas吸收勳章

iczzzz 發表於 cmmcm3可以送比我嗎?-4-6 22:01

...
我個囡8個月,啱嗎?11cm脚長,送比我嗎?
bb起玫瑰斑

男爵府

引用:Quote:原帖由+iczzzz+於+13-04-06+發表1.+M

原帖由 Ccb1031 於 13-04-06 發表
想要呢個丫,仲有嗎?自付郵費,thx
呢對有媽媽認咗頭了

首頁

尾頁

跳至