婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

老公有一兄一弟一妹共4兄弟妹。
3個男的都已婚剩妹妹未嫁。
長房二房各兩小朋友。

其實係笑料一單

話說姑仔剛去完台灣,帶回一堆手信。

細嫂早已將佢果房的10包手信貼上fb。

然後99將啲手信比大嫂時同大嫂講千奇咪影相貼上fb呀,你地果房啲嘢係最多(共8包)
大嫂即時話:細嫂一早貼左啦我地睇晒嚕~

奶奶o咀

大嫂之後打來爆笑料順手問我地幾多包(知道99咁講實係大細超我地)

嘿嘿~~~我地果房,3包

其實我冇所謂,只係覺得99好好笑,佢跟本唔知佢兩個新抱係同一伙嘅~成日係我面前講大嫂,係大嫂面前數我。其實我地兩對夫婦fd到不得了

水晶宮

好囉.
99偏心唔緊要,你地之間無反目,反而好好關係,就可以團結一致,係背後笑99

禁止訪問

回覆:偏心的奶奶?

男爵府

其實係我老公識我前,佢同大哥大嫂關係唔好架因為99從中作梗,大男人主義又唔鐘意講8婆嘢冇溝通,好多誤會。我地婚後有次無意同阿嫂講開以前,先發覺好多嘢事實都唔係好似99咁講!99為左拎多啲錢見人講人話見鬼講鬼話係咁問兩個仔拎錢。搞到兩個仔以為係對方唔理屋企,要自己比晒父母同細佬妹生活費而整到自己周身債(兩兄弟都為頭家各孭6位數街數)結果4人圍埋3口6面講清楚~由於都過左去,所以得啖笑……但以後就醒啦99前繼續普通關係冇咩來往咁款,背後就fd到不得了一齊夾計搞掂99。等佢冇得搞風搞雨

複式洋房

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

唉…自己仔女都要攻心計

大宅

你99又真係偏心得制既

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

最緊要你地大家有共識有溝通咁就好

男爵府

引用:好囉.99偏心唔緊要,你地之間無反目,反而好

原帖由 方方媽媽 於 13-04-09 發表
好囉.
99偏心唔緊要,你地之間無反目,反而好好關係,就可以團結一致,係背後笑99: ...
無錯

首頁

尾頁

跳至