嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無BB/小朋友電剪髮器好介紹?

有無媽咪用緊? 邊隻牌子好? 乾電, 濕電抑或叉電好?

複式洋房

Re: 有無BB/小朋友電剪髮器好介紹?

我係吉之島買,百

複式洋房

唔該晒CatherineLam. 請問你同bb剪頭髮時, bb 有無驚d聲呀?

複式洋房

你見到我囡囡張相係當日剛剛剪完,我剪到最貼等佢生得齊整d。 第一次同佢剪之前先係耳仔邊開d聲音佢試下,睇下佢反應,假如好怕就下次先同佢剪,九唔九又開下等佢習慣下,如果捉住

複式洋房

仲有呀,唔記得講你知想bb坐定定比你剪其實好難,我就會用佢的沖涼盆,先放係sofa出面加開電視機分散注意再係盆加玩具,放佢入盆裡面等一陣先同佢剪,就無咁驚啦。 希望可以幫到你啦。 [quote]
CatherineLam 寫道:
你見到我囡囡張相係當日剛剛剪完,我剪到最貼等佢生得齊整d。 第一次同佢剪之前先係耳仔邊開d聲音佢試下,睇下佢反應,假如好怕就下次先同佢剪,九唔九又開下等佢習慣下,如果捉住

男爵府

我用$78電剪髮器, 普通電器鋪買

複式洋房

明白晒, 唔該晒兩位媽媽....

首頁

尾頁

跳至