自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

見到佢哋有好多烹飪班,想報甜品、麵包同中式點心班。
有冇人上過?教得好唔好?

大宅

回覆:大家有冇上過工X會嘅興趣班?

我想學琴,平過出面好多,但驚俾人笑我幾十歲人先黎學

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

OK.

但有D 手工藝班就超硬SELL. 係咁叫你買嘢, 唔買就黑臉,

公爵府

上過麵粉花同意大利文。有叫你買材料,但你有權唔買,我原本已有材料,那次上無黑面。意大利文悶到發慌,最後一堂得番一個同學上

bbtammy  一個月學  發表於 13-4-17 11:46
rickybb123456  個老師都好無奈  發表於 13-4-17 00:55

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

我學過德文,有個阿sir教得好好,有個miss教得唔好,結論:睇老師

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

冇上過

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:我學過德文,有個阿sir教得好好,有個miss

原帖由 Jayelle 於 13-04-16 發表
我學過德文,有個阿sir教得好好,有個miss教得唔好,結論:睇老師

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:我想學琴,平過出面好多,但驚俾人笑我幾十

原帖由 Jessie@Flora 於 13-04-16 發表
我想學琴,平過出面好多,但驚俾人笑我幾十歲人先黎學
好多中年人學,幾好玩

男爵府

alik 發表於 13-4-16 15:57
上過麵粉花同意大利文。有叫你買材料,但你有權唔買,我原本已有材料,那次上無黑面。意大利文悶到發慌,最 ...

果個就係你

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Queenie_0012 發表於 13-4-16 15:45
OK.

但有D 手工藝班就超硬SELL. 係咁叫你買嘢, 唔買就黑臉,

她 10 年如一日架... 重有成班超級 die hard 粉絲, 唔同佢買野係唔會認真答你問題.....

leechansandy  我有些估到你說那位.  發表於 13-4-16 18:48
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

回覆 alik 的帖子

最後得一個!個老師咪愈上愈無癮?等我研究下先。

侯爵府

alik 發表於 13-4-16 15:57
上過麵粉花同意大利文。有叫你買材料,但你有權唔買,我原本已有材料,那次上無黑面。意大利文悶到發慌,最 ...

當然有權唔買既但她會串學生囉... 重會有時爆o的難聽既說話.. 佢出哂名架啦... 我一見到想學既 course 同埋睇埋邊個中心, 知道係佢既唔會再比錢上堂又受氣....

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

回覆 Jayelle 的帖子

每堂有兩個老師,定係一人教一堂?

男爵府

我去學過日文初班, 志在去日本旅行識睇少少拼音, 簡單語句都唔錯,
不過幾full, 我果陣去土瓜灣先有位, 唔就腳.

大宅

回覆 Queenie_0012 的帖子

黑臉!?

侯爵府

我斷斷續續由少女年代報工會到今時今日既 c 9... 連亞仔既暑期班都會報..

conclusion is... 真係興趣班既可以上.. 至於學術性既... 見仁見智..... 到到都有好老師, 較差既老師... 睇自己底線去邊到啦.. 忍受到既咪上到底唔得既隨時 quit 都無問題...

工聯會麻...實惠價錢.. 我之前上過茶班老師好好人.. 完左課程都會保持聯絡架...

leechansandy  我亦是

公爵府

好平,但師資好參差,我上過日文、心理學,前者完全唔掂,後者都可以

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:alik+發表於+13-4-16+15:57+上過麵粉

原帖由 bk_mommy 於 13-04-16 發表
果個就係你
真身?

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

大宅

回覆 dordor1207 的帖子

如果上烹飪,係咪好似去煤X中心咁,分兩個人一小組煮?

大宅

回覆 ume 的帖子

我就係見佢好平,諗住暑假試下。

首頁
12345...7

尾頁

跳至