自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:我兩個女都瞓到死豬咁,冇反應!

原帖由 Koala_Chu 於 13-04-19 發表
我兩個女都瞓到死豬咁,冇反應!
我d仔女都係,正一行雷都唔醒

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

vee 發表於 13-4-19 16:42
回覆 lily_liu817 的帖子

我想知個閃電大哥, 打鼓o既二哥故事係點.......請指教。
其實真係幾白痴ga~
因為天空上面住左一家人, 咁有三兄弟,
閃電大哥哥好鍾意影相, 成日都揸住個大相機周圍影, 閃光燈一閃成個天空就白晒...
行雷二哥哥最愛打鼓, 好鍾意同小朋友一齊唱下歌(dump de dump de dump de dump...)
落雨細佬佬係個大喊包,有事無事都喊一餐, 今次係因為兩個哥哥都唔同佢玩, 佢又係到喊喇!!

當無行雷閃電兼落雨o既時候, 就係因為北風媽媽罵佢地呀, "依家幾點呀, 仲唔去訓覺掛住玩, 係咪要打pat pat 呀"

(其實故事o既內容真係睇環境黎作ga 咋!! 當然啦都要事後會解釋埋咩叫光速, 咩叫音速!!)

水晶宮

回覆:你地讀梗一,二年班既小朋友, 當有雷聲時, 有無驚到大喊

無反應,如果大聲,就望一望個天

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

冇喎, 繼續瞓覺.... 以前囡囡細個聽到有船經過, 反而好驚咁走去我哋度!

水晶宮

2024年龍年勳章

有...
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

回覆:你地讀梗一,二年班既小朋友, 當有雷聲時, 有無驚到大喊

冇喊,但會嚇親

首頁

尾頁

跳至