自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位覺得Carter\'s 既衫size偏細抑或偏大呢?我上次訂冬天衫就覺得大少少。

子爵府

回覆:Carter\\\'s BB衫size

我覺得偏長

男爵府

係呢!我個女而家18個月,都只係訂返18個月嘅size,掙扎佢好快唔啱又掙扎冬天都未曾啱著

男爵府

我喺日本outlet買的,我覺得係偏窄但長,我仔好細粒(10線)就剛好fit 佢標嘅碼。

大宅

small.

伯爵府

引用:我喺日本outlet買的,我覺得係偏窄但長,我

原帖由 Oliviaolivia 於 13-04-24 發表
我喺日本outlet買的,我覺得係偏窄但長,我仔好細粒(10線)就剛好fit 佢標嘅碼。

...
同意!我估係因為外國bb衫係著到好貼身!怕

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Oliviaolivia+於+13-04-24+發

原帖由 bearclub 於 13-04-24 發表
同意!我估係因為外國bb衫係著到好貼身!怕
怕catch fire

男爵府

True to size, so u may need to buy one size bigger if you want to wear for 2 seasons~

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我覺得買大一個size反而太大,所以我每次都係買岩size

大宅

睇下買咩,我訂過2次,個人覺得一set 衫仔褲仔係偏細,裙仔係正常..

伯爵府

想生BB熱投

啲碼亂泥架,我係美國訂,唔係假貨,我女14個月仲著緊6mth size

I am Agent P

大宅

Kelove 發表於 13-4-24 13:34
睇下買咩,我訂過2次,個人覺得一set 衫仔褲仔係偏細,裙仔係正常..

完全同意!! 係美國訂番來,買過2次,都係超細
大部份係偏細! 我個女8個月(生長線25),著緊18個月d 衫仔褲仔o岩o岩好jar....

男爵府

引用:啲碼亂泥架,我係美國訂,唔係假貨,我女14

原帖由 hedhed 於 13-04-24 發表
啲碼亂泥架,我係美國訂,唔係假貨,我女14個月仲著緊6mth size
Exactly the same as my case!! My baby is 18 mths still can wear 12 mths size!!

男爵府

引用:Quote:Kelove+發表於+13-4-24+13:34+睇下買

原帖由 Ngmama2012 於 13-04-24 發表
完全同意!! 係美國訂番來,買過2次,都係超細
大部份係偏細! 我個女8個月(生長線25),著緊18個月d 衫仔褲 ...
褲都啱size,但衫有d偏大,特別領口位。可能我個女細粒卦!

男爵府

引用:我覺得買大一個size反而太大,所以我每次都

原帖由 stepchk 於 13-04-24 發表
我覺得買大一個size反而太大,所以我每次都係買岩size
係呢!

首頁

尾頁

跳至