親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人住過星加坡的movenpick heritage hotel? Twin bed room兩個大兩個細逼唔逼得入?

大宅

畀面勳章

totochu 發表於 13-4-24 10:08
請問有冇人住過星加坡的movenpick heritage hotel? Twin bed room兩個大兩個細逼唔逼得入? ...
我有想過住呢間,最後都係選擇番FESTIVE FAMILY DELUXE ROOM。 因為小朋友鍾意佢張閣樓床

大宅

回覆 janicebubbleb 的帖子

我2年前住Festive 2晚, 2位小千金爭住訓上層, 但好高!!!

大宅

引用:Quote:totochu+發表於+13-4-24+10:08+請問

原帖由 janicebubbleb 於 13-04-24 發表
我有想過住呢間,最後都係選擇番FESTIVE FAMILY DELUXE ROOM。 因為小朋友鍾意佢張閣樓床 ...
請問幾錢一晚?

大宅

畀面勳章

CMM2013 發表於 13-4-24 10:53
請問幾錢一晚?
$1890/晚

複式洋房

回覆:星加坡的movenpick heritage hotel

我己book movenpick ,請問附近有咩好野食,早餐,午,晚都得,因會住4晚

子爵府

引用:我己book+movenpick+,請問附近有咩好野食,

原帖由 RRin 於 13-04-24 發表
我己book movenpick ,請問附近有咩好野食,早餐,午,晚都得,因會住4晚
請問幾號?我3晚,19-22/ 7 ? 2大2小,我都不知夠唔夠住,不過5星來說,好平!

複式洋房

回覆:PINK2007 的帖子

我booked左8-12JUL.4大1細 .2room, 會去legoland. plan緊行程,第一次去過星加坡。

子爵府

引用:我booked左8-12JUL.4大1細+.2room,+會去leg

我booked左8-12JUL.4大1細 .2room, 會去legoland. plan緊行程,第一次去過星加坡。
我都第一次,多多指教!

大宅

引用:我己book+movenpick+,請問附近有咩好野食,

我都book左7月尾去,都係唔包早餐,有咩好介紹。。

大宅

回覆 CMM2013 的帖子

我剛由singapore 回來住左一晚hard rock, 你地check in 既時候佢地會比sentosa express 比你, 到時候你們可以坐express 由michael hotel 到vivo city, 個邊好多野食, 又好多野行..唔會揾唔到.

LEUNG2858  HI ! 我都BOOK 左HARD ROCK, 請問係咪無浴缸架?  發表於 13-4-25 13:42

子爵府

引用:回覆+CMM2013+的帖子我剛由singapore+回來

原帖由 Cat1023 於 13-04-24 發表
回覆 CMM2013 的帖子

我剛由singapore 回來住左一晚hard rock, 你地check in 既時候佢地會比sentosa expre ...
Thanks!

大宅

各位,我黎分享下先
我4月中住左movenpick heritage hotel 4晚
係TWIN BED ROOM,2張床可以拼埋
訓4個人都OK(2小朋友係2.5歲& 1歲)

酒店就係IMBIAH STATION旁邊(一出站一邊係去魚尾獅,另一邊就係酒店)
CHECK IN時酒店會比SENTOSA EXPRESS飛
酒店附近冇野食,得1間KFC(魚尾獅附近),但唔知幾點開
我幾次出去食早餐見佢都未開門

我住4日,日日都係坐SENTOSA EXPRESS去VIVO CITY食早餐
不過VIVO CITY FOOD COURT 都要大概10點-10點半先開
所以食早餐的選擇唔多

男爵府

上年住過呢間,一家大小唔多岩,個廁所門半透明,上次跟同事住一間房,感覺尷尬.

大宅

如果2大人+1個9歲女住一間 Double Bed Room 又夠唔夠位訓呢?
????? 人生充滿問號 ?????

子爵府

引用:上年住過呢間,一家大小唔多岩,個廁所門半透

原帖由 macvn123 於 13-04-25 發表
上年住過呢間,一家大小唔多岩,個廁所門半透明,上次跟同事住一間房,感覺尷尬.
我d仔女細,我戊所謂!

大宅

回覆 Cat1023 的帖子

係啊.冇浴缸架.

複式洋房

sabrinalee410 發表於 13-4-24 21:37
各位,我黎分享下先
我4月中住左movenpick heritage hotel 4晚
係TWIN BED ROOM,2張床可以拼埋
小朋友是否不用SENTOSA EXPRESS飛? 定係酒店已比2大2小既飛去?

大宅

回覆 alexspeed 的帖子

應該唔使飛掛(我2個小朋友都3歲以下),我坐SENTOSA EXPRESS咁多次
職員都只睇大人飛
而且酒店亦都係俾左2張飛我

大宅

回覆 alexspeed 的帖子

但住FESTIVE HOTEL時,酒店就俾4張飛

首頁

尾頁

跳至