自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我就有食開佢地d蜂膠,因為我仔有濕疹,佢

原帖由 於 13-04-25 發表
我就有食開佢地d蜂膠,因為我仔有濕疹,佢由兩歲食到而家9歲架喇,佢要keep住食架,唔食d手爭腳爭位就黎料 ...
我個甥女D濕疹都好嚴重下,咁你比仔仔食咩+,有無沖水定係就咁食?

男爵府

引用:Quote:原帖由+之+於+13-04-25+發表我就有食

原帖由 jameytsang 於 13-04-25 發表
我個甥女D濕疹都好嚴重下,咁你比仔仔食咩+,有無沖水定係就咁食?
我地食30度果隻,係滴劑開水飲果隻。

大宅

咁用不锈剛 spoon 會唔會影響功效架?

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我同仔一起晌3年前開始食10+
我就成日胃唔舒適...仔就氣管敏感同鼻敏感..
今時今日每早都有食..我覺得好work~

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

之 發表於 13-4-25 02:45
我就有食開佢地d蜂膠,因為我仔有濕疹,佢由兩歲食到而家9歲架喇,佢要keep住食架,唔食d手爭腳爭位就黎料 ...

你個仔o的濕疹嚴唔嚴重o架?? 食住蜂膠真係完全冇翻發呀??

男爵府

引用:Quote:之+發表於+13-4-25+02:45+我就有食開

原帖由 ChristieMing 於 13-04-25 發表
你個仔o的濕疹嚴唔嚴重o架?? 食住蜂膠真係完全冇翻發呀??
佢細個果陣搽類回醇都照滲血。。你話嚴唔嚴重,之後冇哂辦法,有日行街見到佢地果隻manuka oil, 嘩,搽左一星期,居然皮光肉滑,人地樽野仲要冇藥性,只係純茶樹油,果刻真係當佢地神咁拜,真係含住眼淚同個ee講多謝佢地添啊,一月就用7年喇,由3舊水唔駛用到4百幾蚊。。

首頁

尾頁

跳至