親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我們兩大一小,小的八歲,訂了兩人房,只報2人住,想3人搭酒店巴士來往迪士尼,酒店會容許嗎?捉得緊嗎?如報3人住,房大小一樣,但要比多3千

水晶宮

7歲以上就當大人

水晶宮

我都係7月頭住京王,

男爵府

6月中住KEIO~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:東京新宿京王酒店

唔得架,你轉三人房啦,佢地唔比架

水晶宮

佢地有分Renovation Superior on Main Tower & higher floor 和 Non Renovation Superior lower floor ,請問有冇人知分別大唔大呢?酒店覆就話一間裝修過、一間就冇翻新過同埋old fashion!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

引用:我本來都想屈蛇,又係要搭free+shuttle+去D

原帖由 leedorean 於 13-04-27 發表
我本來都想屈蛇,又係要搭free shuttle 去Disneyland 所以為左心安些如實報導囉!

...
我都係呀

別墅

請問2大人,小朋友歳半!大約一晩幾$?

男爵府

引用:請問2大人,小朋友歳半!大約一晩幾$? +

原帖由 pat6752 於 13-04-27 發表
你幾月去呀,我8月去1610一晚,但好似已經加咗價,我係東x遊訂酒店架

大宅

引用:請問2大人,小朋友歳半!大約一晩幾$? +

https://rsvh.travel.rakuten.co.jp/rsv/RsvLogin.do?f_dhr_rsv_pgm=ry_kensaku&f_hi1=2013-08-16&f_hi2=2013-08-21&f_camp_id=2690099&f_otona_su=2&f_s1=0&f_s2=0&f_y1=0&f_y2=0&f_y3=0&f_y4=0&f_heya_su=1&f_ninzu=2&f_kin_kubun=1&f_no=930&f_syu=tcn&f_teikei=androidapp

around 14,000yen/night.

大宅

引用:Quote:原帖由+pat6752+於+13-04-27+發表請

原帖由 Joe媽媽 於 13-04-27 發表
https://rsvh.travel.rakuten.co.jp/rsv/RsvLogin.do?f_dhr_rsv_pgm=ry_kensaku&f_hi1=2013-08-16&f_hi2=20 ...
唔識攪手機条link tim! 8月中普通双人房計,around hk$1100/night. 日本酒店網訂,未必係最平,有網友話同酒店訂也接近$,固定酒店後再去上網比較,曰文唔難,好多漢字,但要耐性,一晚平四舊,五晚就2K啦,留番D錢食好D

別墅

我打算5月20出發,而家乜都未攪
不過星期一會去攪,如果去旅行社訂同上網訂差好遠嗎$?

別墅

因為我未試過上網訂所以有D怕自己訂錯,咁如果上網攪未夠2歲小朋友機位點算?

大宅

京王終於覆我了,七歲或以上,當大人,要3人房,我問如果仍住TWIN ROOM,不加床,要補多少錢?May 
be change to Shinjuku sunroute plaza triple room

大宅

引用:我打算5月20出發,而家乜都未攪不過星期一

我打算5月20出發,而家乜都未攪
不過星期一會去攪,如果去旅行社訂同上網訂差好遠嗎$?

...
一個月就唔夠?你比 agent 攪啦,趕唔切。

大宅

引用:京王終於覆我了,七歲或以上,當大人,要3人房

原帖由 sylam28 於 13-04-27 發表
京王終於覆我了,七歲或以上,當大人,要3人房,我問如果仍住TWIN ROOM,不加床,要補多少錢?May 
b ...
你報左比佢3個人,一係三人房,一係2張床+加床錢,无第3個 choice.

大宅

回覆:sylam28 的帖子

如果一開始就想屈蛇就唔應該報三個人,新宿好多酒店,sunroute,prince 都好好.方便,另外自己安排搭車去迪士尼。不過我見有網友話日本屈蛇,酒店會報警,而且房間超細,你跟本無得屈……

我未試過屈蛇,唔知真假,但在其他討論區睇過有人話唔好屈,就算唔報警都會'醜死鬼', 出得泥玩,玩開心D

禁止訪問

畀面勳章

引用:如果一開始就想屈蛇就唔應該報三個人,新宿

水晶宮

Confirmed 左...7月頭住5晚京王...一家三口(小女15歲)...book左Renovation Superior Triple Room ( Incl breakfast / Checkout 3pm )...JPY36,500一晚!!

首頁

尾頁

跳至