美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

回覆 mongmongmong 的帖子

mongmongmong  多謝支持  發表於 13-5-3 22:51

禁止訪問

畀面勳章

大宅

mongmongmong 發表於 13-4-29 14:32
問題唔多, 問清楚好呀, 隨便問.

丸裝有兩 , 120粒 US$12.26 (HK$47.81); 250粒 US$19.17 (HK$74.7 ...
請問您吃 collagen 有無跟佢見意連埋 Hyaluronic Acid一齊食?
有朋友食得好好, 白淨左好多!
我都心思思想訂, 不過跟足份量一日食6粒既話, 又好似too much!
從簡單的生活中………學會選擇、學會追求、學會享受。

每一個人的批評都當作善意……..鞭策和鼓勵!
別人的讚賞反而可以忘記, 因為這些已經做到了.

男爵府

Ling_P 發表於 13-4-29 15:09
個價連唔連運費???
咁月見草油丸同維他命E有咩用??
唔連運費㗎,運費方面有3種。
1.DHL Global Mail :等於普通空郵,由郵局派,平但要等幾個星期,冇得追蹤貨品。
2. DHL Express :係DHL派,㗎錢個人覺得超平,多數百幾蚊港紙就得,3幾日專人送到,冇人係屋企都可以再約時間。(個人最喜歡用)
3。UPS : 好貴,從未用過

月見草油對女性好,食左咁耐已經好少有m痛;亦同維他命E一樣,對皮膚有一定幫助。我初初食collagen, 月見草油同vitamin E都係為貪靚

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

幗幗 發表於 13-4-29 15:54
請問您吃 collagen 有無跟佢見意連埋 Hyaluronic Acid一齊食?
有朋友食得好好, 白淨左好多!
我都心思思想 ...
我有買Hyaluronic Acid (圖衣隻,有埋collagen type II - 不同collagen可去番前面有關collagen嘅資料)

但我冇跟住日日食,間中先食一粒補充下。
而隻Neocell collagen我就有日日食,同你感覺一樣,我覺得食6粒好多,所以只係每日3粒。
你朋友係兩隻一齊食定係淨係食Hyaluronic Acid呀?

男爵府

Ling_P 發表於 13-4-29 20:23
對皮膚有幫助者係點??? 出少左暗瘡?? 白左??? 定係...???
同埋幾錢?? 月見草油&維他命E? DHL GLOBAL MAIL ...
白我就唔覺,但皮膚有彈性左,少左暗瘡,已經好耐冇出過石頭瘡。

價錢就視乎買邊隻,因為好多牌子,你可以搵primrose oil睇下。

例如平嘅衣隻 1300mg,US$15.93 (HK$ 123.66), 120粒,食120日。

我就食開另一隻,US$19.21 (HK$ 149.12),同樣係120粒,食足4個月。

同樣地維他命e亦有好多種,有唔同分量,我就買開 400IU,例如隻兩隻都試過

US$13.85 (HK$ 107.52), 100粒,一日一粒。

US$14.99 HK$ 116.37, 180粒,可食半年

DHL Global Mail 係US$4,條件係唔過4磅重或US$80。
但記住,係冇得track同要好幾個星期,如果怕寄失就用DHL Express好啲。

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

畀面勳章

有冇月見草相睇?

mongmongmong  前兩個留言47#有兩張相係月見草油丸,其中第二隻係我食開嘅  發表於 13-4-29 22:15

子爵府

回覆:食靚靚分享(Part 2) 依個iherb網買維他命個人護理產品真係好好

我想皮膚滑D,靚D,應該食邊隻,太多,好難揀

男爵府

Ling_P 發表於 13-4-29 20:58
再問... 如果我本身冇乜暗瘡, 亦都算白.. 只係想改善皮膚乾燥、彈性既問題咁我應該食d咩呢? 有冇產品係可 ...
我唔知係唔係關月見草油同維他命E事,我嘅皮膚係冇以咁乾,但我又有用補濕產品,所以亦可能係護膚品嘅幫助。但彈性我就覺得係collagen幫倒,因為collagen係保持皮膚彈性既主要成份。

男性改善暗瘡就未有研究,未能分享;但補肝方面有jm買milk thistle比C6食過話好好,你可以搵下。我見倒衣兩隻都幾多人評語

US$17.52 HK$ 135.99,200粒,一日一粒

US$11.04 HK$ 85.71,90粒,都係一日一粒

男爵府

greenblee 發表於 13-4-29 21:08
我想皮膚滑D,靚D,應該食邊隻,太多,好難揀
我食緊collagen,月見草油丸同維他命E來補皮膚
當然亦有用mask 同護膚品啦

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Real Techniques burshes 家陣係 1/5 10:00am 前(我諗 USA time 計) 20% off

我都訂幾支
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

mongmongmong 發表於 13-4-29 20:25
我有買Hyaluronic Acid (圖衣隻,有埋collagen type II - 不同collagen可去番前面有關collagen嘅資料)
朋友係兩隻一齊食 collagen+C 同 Hyaluronic Acid, 同您呢樽一樣, 我睇佢就白淨左好多, 佢自己就話唔只係臉, 手手腳腳沖涼時明顯同以往唔同, 摸到有彈性同滑左.

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

yinmelody 發表於 13-4-28 23:42
版主示:版面禁止提供/索取dscount code.

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

幗幗 發表於 13-4-29 23:08
朋友係兩隻一齊食 collagen+C 同 Hyaluronic Acid, 同您呢樽一樣, 我睇佢就白淨左好多, 佢自己就話唔只係臉 ...
我平時只係每日一早空肚食3粒collagen+C, 皮膚彈性好似好咗, 想白D, 請問你朋友加埋Hyaluronic Acid, 係咪一齊食? 每次食GE份量係點? 同埋一日食幾多次? 麻煩你 ^^

大宅

回覆 lulu123456 的帖子

等等 whatsapp 問下先, 再回!

首頁

尾頁

跳至