美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:食靚靚分享(Part2)依個iherb網買維他命個人護理產品真係好正

想問下我件貨ship左, 亦到check到dhl tracking, 通常有咩keyword即係代表佢就到? thanks~希望快d收到

大宅

messy_love 發表於 13-5-2 08:57
想問下我件貨ship左, 亦到check到dhl tracking, 通常有咩keyword即係代表佢就到? thanks~希望快d收到:funny ...

我就通常香港清關後, 明日送到.
從簡單的生活中………學會選擇、學會追求、學會享受。

每一個人的批評都當作善意……..鞭策和鼓勵!
別人的讚賞反而可以忘記, 因為這些已經做到了.

男爵府

幗幗 發表於 13-5-2 09:55
我就通常香港清關後, 明日送到.
你地好細心呀, 我從來都無check過, 落左單就等收貨

禁止訪問

畀面勳章

大宅

mongmongmong 發表於 13-5-2 10:48
你地好細心呀, 我從來都無check過, 落左單就等收貨
因為之前訂用mail 寄無得跟 (雖然都收到, 大概十日, 都算快), 但 Non-refundable, 唔係咁安心.
所以都係比多少少運費, 用 express 比較好, 得閒八掛可以上網睇下件貨去到邊!
落開order就順便訂埋d 重既野, 好似洗頭水........護髮素........., 質素好好多. 好過百x, 惠x, 果d.
highly recommend 呢個牌子 : Giovanni 頭髮用品, 比起莎x賣既價錢 6拆左右.

mongmongmong    發表於 13-5-3 23:05

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:mongmongmong+發表於+13-5-2+10:48+

原帖由 Ling_P 於 13-05-02 發表
我用Global Priority Mail by DHL~ 我已經見到佢Shipped Out~ 應該好快收到
我等咗差唔多3個星期先收到

大宅

我等咗成個星期, 今日終於等到Rose Toner 返貨, Order 咗, 呢家等收DHL

複式洋房

回覆:食靚靚分享(Part 2) 依個i ...

請問大家係咪多數揀DHL運送,定揀global mail by dhl ?

大宅

幗幗 發表於 13-5-2 11:37
因為之前訂用mail 寄無得跟 (雖然都收到, 大概十日, 都算快), 但 Non-refundable, 唔係咁安心.
所以都係比 ...

我因為心急收貨, 所以都寧願貴d返工無聊又可以check下!!
我本身都想訂shampoo, 但唔知邊隻好!! 下次有機會試下你介紹呢隻先, thanks!

大宅

alanche 發表於 13-5-2 13:09
我等咗成個星期, 今日終於等到Rose Toner 返貨, Order 咗, 呢家等收DHL ...

我等左幾日都冇..放棄左
點知一ship佢就返貨唯有下次訂啦!!

複式洋房

回覆:食靚靚分享(Part2)依個iherb網買維他命個人護理產品真係好正

我剛剛都order rose toner ,好心急等收貨

複式洋房

月見草油小朋友可以吃嗎,見可以治療濕疹?

大宅

ting121 發表於 13-5-2 16:57
月見草油小朋友可以吃嗎,見可以治療濕疹?
月見草油, 因為含有 GLA 可以抑制體內炎症.
但要留意 "月見草油" 同樣是用來調節女性荷爾蒙, 小朋友吃可能不太合適!

複式洋房

明白晒

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆 mongmongmong 的帖子

我都收貨 用DHL 真係好快到

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

引用:回覆+mongmongmong+的帖子我都收貨+

原帖由 M&A Mom 於 13-05-02 發表
回覆 mongmongmong 的帖子

我都收貨 用DHL 真係好快到
Wa...好多收獲阿

大宅

回覆 M&A Mom 的帖子

嘩........."奇異子" 都比您搵到, 勁喎!
做早餐嗎? 點食法? jm 分享下丫.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

幗幗 發表於 13-5-2 23:11
回覆 M&A Mom 的帖子

嘩........."奇異子" 都比您搵到, 勁喎!

唏!呢期興呀麻其實之前 ecosway 已見,一路以為好似蘭香子之類,無乜興趣!

之後中 iherb 毒,自然就會係網上左 search 右 search,又見 BK 呢排講未上網搵多 d 資料!

頭先即刻試,佢比蘭香子細粒好多,加水發脹不大,我加落飲料中!無平日食甜品店那些黑珍珠那口感,仲有太細粒好易攝牙 la
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

M&A Mom 發表於 13-5-2 23:35
唏!呢期興呀麻其實之前 ecosway 已見,一路以為好似蘭香子之類,無乜興趣!

之後中 iherb 毒,自 ...
咁...........其實飽唔飽肚呢? 您覺得.

大宅

M&A Mom 發表於 13-5-2 23:35

之後中 iherb 毒,自 ...

其實蘭香子同奇異子唔係同一樣嘢咩?

http://programme.rthk.hk/channel/radio/programme.php?name=radio1/FamilyMen&d=2012-10-13&p=2614&e=194222&m=episode
第二部份開始31:00

首頁

尾頁

跳至