夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點樣嗲老公?真係吾識,請教?佢曾吾曾吾鍾意?

請指教

禁止訪問

Re: 點樣嗲老公?真係吾識,請教?佢曾吾曾吾鍾意?

複式洋房

我比較搞笑囉...佢返黎我有時會訓系沙發扮喊叫佢錫一淡..咁佢走左入房~我又跟入去訓系張床度扮喊又要佢鍚=-=佢會笑笑口話你好煩牙~但我覺得佢都幾受牙><"
有時訓教我會攬到佢好實~佢問我做咩~我話冇牙~攬下之麻..佢要拎野牙照攬唔放...佢又會笑笑口話~哎牙~我要整鬧鐘牙!我都唔放=0="佢就會好無奈系度笑...之後我話唉~算拉~你都唔愛我=-="佢會話愛牙之後一大堆野 (不過佢而家醒拉~會話哎呀~我怕整到bb牙麻)
]

禁止訪問

男爵府

You may sleep close to him and put your pillow next to his pillow and tell him in the morning that "from the pillow you can see how much I love you."

子爵府

你老公鐘唔鐘意先?但係好多男人都好like女人"耳", "耶"果d law

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

一d d 咋~~ 如果個男人鍾意既就會話嬌嗲... 如果個男人唔鍾意, 就會話 "毛管桐" 架
jennyleung 寫道:
你老公鐘唔鐘意先?但係好多男人都好like女人"耳", "耶"果d law

大宅

我有時睇完d戲會扮下d內容,例如:賭x入面隻螳螂......

我扮螳螂跳入房,係佢面前跳黎跳去~~~
c6:你做咩呀....
me:call me 螳螂~~~~
c6:.........
me:咩喎,我學人地扮螳螂丫麻...
c6:
me:笑咩呀...
c6:肥螳螂...
me: :tongue:

得閒又扮下"蟹"/"兔"/"熊"..........可能我鍾意動物,所以成日扮呢樣扮果樣........

洋房

rosannaching,

你一直同老公講野係點? e.g. 會唔會一句就一句 ; 又或者間唔中 i 下佢, lun下佢, 要佢錫...之類

如果冇, 你忽然做, 真係會好恐怖

你不如講下你平時掂相處先啦, 睇下有冇地方改善
:wink:
[img align=left]http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008_ZS[/img]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

agree, 做回真正自己, 有時都有了互嗲, 不過一切都好自然, 都系一種情趣,是有默契.

彤b^^ 寫道:
嗲....
真係好睇平時係唔係架,本身唔係咁,突然去做,反而唔鍾意,時時聽人話得閒話要tum,"林",嗲下老公,感情先會好嘛!

我又試下好溫柔咁同佢講野,send d sweet sms,
不過,佢唔多鍾意,仲一句:唔襯你,好恐怖....

我再問佢,你唔鍾意?佢話我鍾意,但係平時唔係咁,成個男人咁,粗魯,咁樣好恐怖....

咁又係,我自己講完都覺得噁心,何況佢

男爵府

我o個個反而鍾意我讚佢多d

首頁

尾頁

跳至