美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我有HABA果部機wor! 我果陣係見Queenie Chan Youtube有講所以買
導入真係ok, 我用埋HABA個white lady, 用部導入機真係比就咁搽吸收好多架! 65折抵啦..原價都$2xxx

複式洋房

TaTa83 發表於 13-5-2 11:07
其實我都係想要導入個功能為主,想問下係咪一定要用返Haba d products架?

我之前用日立,導出ok, 導入麻 ...
唔一定要用番佢地d野架, 果時個BA話用D無酒精無油份既野就得, 簡單d即係無添加果d products應該就ok~哇你有咁多機, 都好大手筆下

複式洋房

camaychanyip 發表於 13-5-2 13:45
例如邊隻丫?
Fancl & HABA 都主打無添加, 同有時我見Sasa賣d日本牌子有d都寫住無添加~~應該都ok的

複式洋房

TaTa83 發表於 13-5-2 14:51
唔該哂你呀! 請問你有無邊隻導入產品推介呀?

日立果部我二手放左了,依家手上得Clarsonics部洗面機,講 ...
我自己用開HABA既其實就..我係佢地Fans雖然有d貴....但真係好用! 所以我好多時等promotion就會入貨haha
導入如果保濕我會用番佢地個G Lotion, 有時用Dr Wu面膜, 都好正!!
美白就用White Lady, 我見佢地promotion都會sell Lift-up serum做導入, 不過我就無需要住..美白重要d

Nu Skin聽講都ok~ 不過我就無用過lu

首頁

尾頁

跳至