美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

TaTa83 發表於 13-5-2 11:07
其實我都係想要導入個功能為主,想問下係咪一定要用返Haba d products架?

我之前用日立,導出ok, 導入麻 ...
唔一定要用番佢地d野架, 果時個BA話用D無酒精無油份既野就得, 簡單d即係無添加果d products應該就ok~哇你有咁多機, 都好大手筆下

大宅

回覆:beibeichau 的帖子

例如邊隻丫?

複式洋房

camaychanyip 發表於 13-5-2 13:45
例如邊隻丫?
Fancl & HABA 都主打無添加, 同有時我見Sasa賣d日本牌子有d都寫住無添加~~應該都ok的

大宅

好媽媽勳章

beibeichau 發表於 13-5-2 12:00
唔一定要用番佢地d野架, 果時個BA話用D無酒精無油份既野就得, 簡單d即係無添加果d products應該就ok~哇你有 ...
唔該哂你呀! 請問你有無邊隻導入產品推介呀?

日立果部我二手放左了,依家手上得Clarsonics部洗面機,講大手筆呢度d JM勁過我多多聲,哈哈~

Btw,我都考慮緊Nu Skin果部,不過好貴,都係睇多d JM分享先~

複式洋房

TaTa83 發表於 13-5-2 14:51
唔該哂你呀! 請問你有無邊隻導入產品推介呀?

日立果部我二手放左了,依家手上得Clarsonics部洗面機,講 ...
我自己用開HABA既其實就..我係佢地Fans雖然有d貴....但真係好用! 所以我好多時等promotion就會入貨haha
導入如果保濕我會用番佢地個G Lotion, 有時用Dr Wu面膜, 都好正!!
美白就用White Lady, 我見佢地promotion都會sell Lift-up serum做導入, 不過我就無需要住..美白重要d

Nu Skin聽講都ok~ 不過我就無用過lu

大宅

好媽媽勳章

beibeichau 發表於 13-5-2 15:06
我自己用開HABA既其實就..我係佢地Fans雖然有d貴....但真係好用! 所以我好多時等promotion就會入貨h ...
唔該哂你呀!我未用過佢既product,等我換購左佢部導入導出機後試下先~ 希望一試就夾,唔駛煩四圍去買product試~

大宅

回覆:beibeichau 的帖子

導入用什么導入??

大宅

回覆:camaychanyip 的帖子

我都有買,但發現導出次次用完都敏感,面紅,但是導入就好好,所以而家只用嚟做導入

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至