跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟

esther,

之後我地咪唯有比柸佢飲囉

你lee個媽咪咁抵打 玩同同, 不過如果小朋友以後唔like 糖糖又幾好喎

eeetse 寫道:
karman,

haha, shirin 其實好乖呀....
有無試下比杯佢飲呢? 可能會好d ~

同同d 止痛藥有一隻係 pill 黎既, 咁我就連埋魚肝油丸比佢, 話係糖糖, 跟住試過 2 次只係比粒藥丸佢, 佢都以為係糖糖, 食食下唔對路bu" 返出黎, 我又再塞入佢個口....
而家問佢食唔食糖糖, 佢sa" 手擰頭啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ESTHER
你想同6筒戒糖咩

男爵府

joanne,
6筒好扭計呀, 有一晚成晚喊住叫:媽媽抱抱.....
由夜晚叫到第二朝6am, 我已經抱住佢都係咁叫,
佢地病就大晒架啦~

8筒唔高興就掟野呀?

男爵府

有無人知 sling 好唔好用

好似可以用到好大個都得wor~

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Joanne,

Hi hi 熙熙好………………好扭計呀!

joannelai930 寫道:
熙熙好嗎

男爵府

karman,
你個maid 點呀? 仲有偷食bb d 野呀????

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Esther & karman,

呢排d天氣真係好易病,我熙熙都仲未病好,仲有兩聲咳

希望我地d bb快d好返

男爵府

mui, karman, joanne,
點解你地係 vip 既?
咁勁架你地原來, hahahaaaa

大宅

偷食bb d 野

eeetse 寫道:
karman,

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

登記之嘛, 又唔駛 $
eeetse 寫道:
mui, karman, joanne,
點解你地係 vip 既?
咁勁架你地原來, hahahaaaa

琥珀宮

甜筒好鐘意掟野 [quote]
muimuichu 寫道:
Joanne,

Hi hi 熙熙好………………好扭計呀!

琥珀宮

抱住都叫
係呀, 佢發脾氣就掟自己個奶咀
eeetse 寫道:
joanne,
6筒好扭計呀, 有一晚成晚喊住叫:媽媽抱抱.....
由夜晚叫到第二朝6am, 我已經抱住佢都係咁叫,
佢地病就大晒架啦~

8筒唔高興就掟野呀?

琥珀宮

偷食BB D乜東東 [quote]
sophia靚媽 寫道:
偷食bb d 野

[quote]
eeetse 寫道:
karman,

男爵府

esther,

佢琴日唔認呀 佢話係前一晚留底喎, 咁岩前一晚我地又煮牛肉嘛, 不過我覺得唔係留底係佢用左d Shirin煲飯仔既牛肉自己食囉 , 已經唔係第1次喇, 佢唔認我都無計, 唯有買多d叫佢食囉, 不過我琴日都有再講唔可以食左Shirin d 餸喇, 有時真係激 c 我嫁, 唔通佢想食咩都要買比佢咩

eeetse 寫道:
karman,

男爵府

sophia, joannelai

你地聽到都覺得好出怪呢 :tongue: 事完我每格兩日都會買餸比工人煲飯仔比Shirin食, 幾個月前因為覺得工人做嘢越來越唔掂咪下午返去突擊佢囉, 點知比我發現佢食緊牛肉&tomato炒飯(當日Shirin應該係食牛肉 & tomato飯仔喇, 不過我發覺當日Shirin既飯仔只有一粒好細粒既牛肉同tomato, 食veg.飯仔呀, 幾可憐呀:-( :-( ), 佢知我可能睇到佢食咩仲扮晒嘢同我講"Mum, 下次唔好買tomato喇, 因為baby唔like食 ), 其實係佢驚我知佢食左, 所以話bb唔食佢費時浪費先食 (勁古惑呀佢), 之後好多時我買嘢比Shirin當下午零食時都買多d叫佢都一齊食, 不過琴日咁岩我老公下午返去又見佢食緊牛肉, 翠肉瓜公仔面 , 其實佢初黎時我問過佢下午要食咩, 佢話食佢d印尼公仔面就ok, 咁之後每次佢食完我都專誠走去買比佢食, 所以第1次之後我好鬼嬲佢, 我自己唔食都比個女食啦, 佢竟然夠擔貪食佢d嘢 :tongue: :tongue: , 不過依家就算佢食左我都唔知, 被免咁唯有買多d比佢食囉

男爵府

係呀, 係呀, 我都係剛登記學人做吓VIP

男爵府

mui,

熙又病呀, 唉........近排每日d溫差真係好大呀. 我每日都不停哦工人叫佢要小心早晚唔好冷親Shirin呀

希望熙熙同6同快d好返啦!!!!!!!!!!

muimuichu 寫道:
Esther & karman,

呢排d天氣真係好易病,我熙熙都仲未病好,仲有兩聲咳

希望我地d bb快d好返

大宅

Karman,

ic , we will ask my maid to cook more for dinner and then she eat them at the next day lunch time, so she have fixed food for lunch time.

男爵府

sophia,

其實自上次咁, 我夜晚煮飯時可以留既都會叫佢留d自己lunch 食嫁喇, 可能今次又係牛肉岩佢口味啦

sophia靚媽 寫道:
Karman,

ic , we will ask my maid to cook more for dinner and then she eat them at the next day lunch time, so she have fixed food for lunch time.

琥珀宮

karman
咁真係幾煩喎, 佢食左你都唔知, 為左囡囡有得食, 買多d係唯一方法, 不過你要兇下佢先得, 等佢唔敢

首頁

尾頁

跳至