跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟

Esther, Mui

Poor~~~ tung tung and hei hei both get sick!!!! hope they recover soon la

karman

me too ar, 哦工人叫佢要小心唔好冷親bb呀 and wear more, but she always say bb very hot

男爵府

joannelai,

其實之前我發覺佢做嘢越來越唔掂就突擊佢啦(當時佢黎左4個月倒, 初黎時佢做嘢好好嫁), 之後炳左佢一wok勁 , 之後佢好一個星期 ?-( ?-( 咁我就去agency度投訴, 講晒佢d嘢比agency知, 之後agency話覺得係我中懷左佢, 可能係因為我第1次用工人, 成日都諗住佢地離鄉背井都好慘, 之後agency同佢傾完好左好多啦, 只係咁岩琴日又比我老公知佢又貪食囉, 今日佢生日呀, 我都買左個cake諗住比佢suprise, 希望佢做得開心大家都開心啦

男爵府

sophia,

係啦, 我發覺佢地對溫度既feeling好差 ?-( ?-( 就算自己凍只係縮縮吓都唔識走去著衫

sophia靚媽 寫道:
karman

me too ar, 哦工人叫佢要小心唔好冷親bb呀 and wear more, but she always say bb very hot

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

熙熙都係一發皮四就打人,扯頭髮,掟野!真係比佢激死

joannelai930 寫道:
甜筒好鐘意掟野 [quote]
muimuichu 寫道:
Joanne,

Hi hi 熙熙好………………好扭計呀!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係啦, 為左BB, 都要對佢好D架啦, 我地返工都想老細識做, 咁先會摶命同佢做野
karmanshirin 寫道:
joannelai,

其實之前我發覺佢做嘢越來越唔掂就突擊佢啦(當時佢黎左4個月倒, 初黎時佢做嘢好好嫁), 之後炳左佢一wok勁 , 之後佢好一個星期 ?-( ?-( 咁我就去agency度投訴, 講晒佢d嘢比agency知, 之後agency話覺得係我中懷左佢, 可能係因為我第1次用工人, 成日都諗住佢地離鄉背井都好慘, 之後agency同佢傾完好左好多啦, 只係咁岩琴日又比我老公知佢又貪食囉, 今日佢生日呀, 我都買左個cake諗住比佢suprise, 希望佢做得開心大家都開心啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

人地話, 1.5歲最難教 , 佢地都未到已經咁, 有排捱 [quote]
熙熙都係一發皮四就打人,扯頭髮,掟野!真係比佢激死

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Karman,

聽你咁講你真係要好好同工人講多次,唔好偷shirin 既

男爵府

mui, Joannelai,

Shirin近排都係咁呀, 佢成日發脾四, 一日都黑都好粗老咁講 "打, 打, 打"

有片為證 : 打, 打, 打 ?-( ?-(

如果佢要既嘢唔比佢.....佢就周圍din扮喊, 你話 c 唔c , 我試過同佢堅持, 唔比老公同工人抱佢, 佢都係勁扭, 最後係因為tv廣告吸引佢先無再喊, 其實我都好想知與著咁既情況我地應該點好

男爵府

mui,

真係好矛盾嫁, 其實我個心都唔like佢, 不過行為上都要扮晒好睇諒佢, 講真我都好憎自己咁假

男爵府

mui,

wei wei, 你開既topic真係幾好, 你睇我幾聽話, 真係密密傾呀

琥珀宮

睇到一篇文章話, 小朋友發脾氣 , 就唔好理佢, 囉佢鐘意O既玩具或者食物自己享用, 等佢發覺會自己走埋黎, 跟住就唔記得左發脾氣
mui, Joannelai,

Shirin近排都係咁呀, 佢成日發脾四, 一日都黑都好粗老咁講 "打, 打, 打"

有片為證 : 打, 打, 打 ?-( ?-(

如果佢要既嘢唔比佢.....佢就周圍din扮喊, 你話 c 唔c , 我試過同佢堅持, 唔比老公同工人抱佢, 佢都係勁扭, 最後係因為tv廣告吸引佢先無再喊, 其實我都好想知與著咁既情況我地應該點好

琥珀宮

要保持落去成日密密斟喎
mui,

wei wei, 你開既topic真係幾好, 你睇我幾聽話, 真係密密傾呀

伯爵府

Karman,

平時熙熙扭計我會鬧佢,跟住佢例牌扁晒咀係到喊,and then就開始打人,佢好搞笑邊個係佢身邊就打邊個,明明唔關個個人事佢都照打,我就通常唔理佢由得佢喊,跟住同佢講 “咁做唔0岩,要叫佢黎鍚返我”佢通常都會即時走返黎鍚我,但有時硬頸唔肯的話,叫多兩次都肯.當佢鍚返我時,我會再話佢知佢做錯d乜,

不過次次講完佢轉頭又唔記得又犯

大宅

mui, joannelai, karman

Daphne also like to 發脾四, 如果佢要既嘢唔比佢she bite me tim ar

伯爵府

Karman,

咁你有無諗過換工人,如果你唔like佢覺得自己做到咁假,你自己會好辛苦喎!
mui,

真係好矛盾嫁, 其實我個心都唔like佢, 不過行為上都要扮晒好睇諒佢, 講真我都好憎自己咁假

男爵府

Joanne,

好呀, 我都想好似你咁做長老呀 , 仲有呀自從之前同esther開個topic傾左兩日無傾之後都好耐無睇你囡囡既相, 佢好可愛呀, 肥du du咁 幾時有機會見吓面等ee抱抱管家先

joannelai930 寫道:
要保持落去成日密密斟喎 [quote]
mui,

[/quote]

男爵府

mui,

咁都好呀, 起碼佢都聽你講, Shirin會不停扮喊, 之後隻手不停fing, 又周圍揾靠山嫁

Karman,

平時熙熙扭計我會鬧佢,跟住佢例牌扁晒咀係到喊,and then就開始打人,佢好搞笑邊個係佢身邊就打邊個,明明唔關個個人事佢都照打,我就通常唔理佢由得佢喊,跟住同佢講 “咁做唔0岩,要叫佢黎鍚返我”佢通常都會即時走返黎鍚我,但有時硬頸唔肯的話,叫多兩次都肯.當佢鍚返我時,我會再話佢知佢做錯d乜,

不過次次講完佢轉頭又唔記得又犯

大宅

Karman,

乜原來你個工人仲有偷食shirin d牛肉架
真係要買多d比佢地share先得啦

琥珀宮

咁就要同佢講, 唔可以打媽媽架, 媽媽咁錫你
sophia靚媽 寫道:
mui, joannelai, karman

Daphne also like to 發脾四, 如果佢要既嘢唔比佢she bite me tim ar

男爵府

mui,

其實佢初頭做嘢做得好好, 我好滿意, 只係之後佢懶左好多, 加上可能我頭6個月唔比佢放假佢心散掛, 我驚換左個做嘢係好笨教都唔識仲死呀, 加上上次agency同佢講完佢都乖左既, 所以都會再比機會佢睇定d囉

首頁

尾頁

跳至