自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

去親街既厠所換片,一定喊!!!今日去迪迪尼,帶佢入toilet換片,一入就喊,夾硬除左佢條褲,喊到拆天,一個人攪佢唔掂,要抱返出去搵人幫,最後係厠所門口夾硬換,一路換,一路驚比人影相,以為我係b6,唉…點算好!!!

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:呀仔唔肯去公厠換片!!!

育嬰室呢?

大宅

引用:育嬰室呢? +

原帖由 Jayelle 於 13-05-06 發表
育嬰室呢?
都唔得,一見到換片個位就喊,都唔明點解,一出街要2個人先攪得掂,今日換學習褲都攪成咁,開左大都唔知點!!!

侯爵府

引用:去親街既厠所換片,一定喊!!!今日去迪迪尼

原帖由 cheunghazel 於 13-05-06 發表
去親街既厠所換片,一定喊!!!今日去迪迪尼,帶佢入toilet換片,一入就喊,夾硬除左佢條褲,喊到拆天,一個 ...
網上判官真係害死人,宜家好多人唔知頭唔知路都走去影人,攪到大家咩都驚一餐,我今日先同同事講緊我宜家搭西鐵無咩事都唔會坐,寧願企半個鐘好過一陣比人影佐我,話我無留意周圍環境無讓座比人!

大宅

回覆:ilikethis2005 的帖子

真係好怕,全程呀仔喪喊,我就抱住冇著褲既佢,拎住條學習褲,佢條面褲同對鞋,出到厠所,個friend係20米外,我仲要大叫佢幫手,佢都嚇左一跳,好醜!!!唉………無奈!!!入女厠前我都有諗過推車仔同個friend入傷殘人士厠所算,因為驚呀仔喊,但係個厠所鎖住,入唔到,估唔到攪成咁!!!

男爵府

引用:Quote:原帖由+cheunghazel+於+13-05-06+發

原帖由 ilikethis2005 於 13-05-06 發表
網上判官真係害死人,宜家好多人唔知頭唔知路都走去影人,攪到大家咩都驚一餐,我今日先同同事講緊我宜家搭 ...
係!我都好驚呢啲判官

大宅

我個女同你個仔一樣,真係寧死都不入一格格嘅地方我都唔理得咁多,行埋一二邊就快快手換,格硬入厠所仲衰,一定大喊,大典郁到條片都著唔到,死嚟著就十成九都因為郁身郁勢,攪到著得唔好,過一陣又漏尿

子爵府

我仔都係咁,又係唔肯入廁所:;pppp:有育嬰室就夾硬抱佢入去,一路喊一路换,無嘅話就係廁所門口,揾個隠蔽地方换都驚人地影相架

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

disney有育嬰室

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章

回覆:cheunghazel 的帖子

我囡試過,佢話驚驚,之後我只可以每次搵隱蔽位換呀!

大宅

引用:disney有育嬰室

原帖由 Yubi.T 於 13-05-06 發表
disney有育嬰室
唔關育嬰室定厠所事,係一格格嘅地方,我試過同佢行街,想入fitting room試衫都喊

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Jessie@Flora 發表於 13-5-7 10:24
唔關育嬰室定厠所事,係一格格嘅地方,我試過同佢行街,想入fitting room試衫都喊

...

育嬰室點會係一格格呢?成間房嚟 ga wor.....
全力支持捐血行動~

大宅

引用:Quote:Jessie@Flora+發表於+13-5-7+10:24+

原帖由 Yubi.T 於 13-05-07 發表
育嬰室點會係一格格呢?成間房嚟 ga wor.....
都唔得佢覺得入咗間房或格嘅地方都唔得

珊瑚宮

Jessie@Flora 發表於 13-5-7 11:17

你屋企無房間的嗎?
全力支持捐血行動~

珍珠宮

畀面勳章

而家d人成日亂影相好討厭,真係咩都驚一餐

大宅

唔…………我会放佢係bb車上,快手快脚換左去

子爵府

引用:唔…………我会放佢係bb車上,快手快脚換左

原帖由 babyjoeyjoey 於 13-05-07 發表
唔…………我会放佢係bb車上,快手快脚換左去
Me 2

水晶宮

BK Milk勳章

如果係我个b
我會打下佢pat pat 習慣晒咁我吾水去街架la
開左大点算woo

大宅

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-05-07+發表育嬰

原帖由 Jessie@Flora 於 13-05-07 發表
咁係屋企都唔可以入房換呀?

首頁

尾頁

跳至