自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

平時唔會咁,但唔知點解無啦啦會做左mouth:

1)呢單都好耐之前,果陣仲係舊屋住,平時我返工會開窗,但只會開約2cm左右,有少少空氣流入ok
但有一天,我屎忽㾗見好好天wo,開到隻窗最大,仲開左四隻窗,之後就去左返工,到下午3pm左右,個天勁黑,開始落雨仲好大風,我即call c6點知佢收晏,成8pm先返到屋企,
我就面都青埋(因床係窗隔離),我當日全日係公司好不安 到8:30pm c6到屋企 whatsapp我,張床濕晒(有七吋厚架)地下水浸 俾c6省爆,自此不再生多

2)出門反工,明明好好天,我無lala又帶咗把直遮返工,咁我住唐樓,落樓一開閘無lala俾自己把遮cake親,成個跪左係街,對絲襪(室頭)穿左2個lon,有一邊仲流血 返到公司同事笑到碌地,收工拎返把遮反去,完全無用過,c6又笑爆我

你地有無d年lala short上腦事件分享

男爵府

畀面勳章

回覆:你地有無試過無啦啦short上腦

del

阿尼陀佛  enjoy enjoy

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

侯爵府

醒目開學勳章

sorry。笑死我

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我試過..見到一架車準備上..點知上左車行左一會先知上錯車..
ToBy GiNNy VinCent

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:平時唔會咁,但唔知點解無啦啦會做左1)呢

原帖由 SUGAR0612 於 13-05-14 發表
平時唔會咁,但唔知點解無啦啦會做左

simple is the best~

琥珀宮

畀面勳章

我個腦從來未正常過

子爵府

有...無啦啦話我個Friend "煲老藕",(果時佢同緊一個比佢大既女仔一齊)
而家諗返起,真係好感激佢冇怪我

男爵府

有 開會前買了星巴咖啡 點知攞錯左包胡椒粉當係糖 攞上去飲時差d在開會途中噴左出黎 但我都好樣衰地衝去厠所吐出黎

伯爵府

太多,不能盡碌

首頁

尾頁

跳至