想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

引用:未必架,個個5同我就比平時多好多

原帖由 cherry_elc 於 13-05-22 發表
未必架,個個5同
我就比平時多好多
我岩岩去婦科醫生度打針,我問護士我有分泌,好似黎m甘,係吾係代表吾中,佢話吾係wo...如果有左,子宮會“聚”下面,就會有分泌流出

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:siuyiubb 的帖子

哈哈

大宅

回覆:沾了各位孕氣,我bingo了

沾孕氣,恭喜

複式洋房

恭喜晒,我都要沾沾孕氣先 :)

複式洋房

恭喜哂、祝好孕!
沾孕氣

大宅

環保接龍勳章

我Bingo咗,呢兩日開始見暈,心跳快咗,食量增,同埋子宮聚聚吓咁,個肚脹咗同成日谷住,上一胎冇架喎。

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:siusiuyee 的帖子

恭喜呀
依d感覺我都有,有時未必次次一樣架,傻豬不過我想問其實閃閃應該幾weeks 照?因為我book左個dr 話6weeks照,因為預期要見到閃閃我怕見5到呀!!

大宅

環保接龍勳章

6,7週已見到心跳!我book咗張智醫生,診金每次600,價錢合理嗎?

男爵府

回覆:siusiuyee 的帖子

應該差不多吧,我問鄧悅翹醫生suggest 6 weeks 要750
翹康650左右!suggest 我7-8weeks,我都諗緊

首頁

尾頁

跳至