自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

PCCW 固網電話舊客續約如何有最平最激優惠 $54.8/月費 DIY

詳細優惠計劃

我不是sales..只是想分享自己..最近如何同 PCCW 家居電話 電訊盈科 Residential Telephone Line PCCW Fixed Line 續約的點滴

不用pm 我
沒有sales 名提供 沒有telephone #提供

自己覺得最慘是一班婆婆公公..不懂上網找尋資料..只是比盈科每月$110
如果你們看見...幫一幫她們吧

lina9316  陰公囖,呃阿公,阿婆。  發表於 13-6-22 07:30
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

回覆:PCCW 固網電話舊客續約如何有最平最激優惠 $54.8/月費 DIY

男爵府

2016畫展勳章

回覆 ppp123 的帖子

大宅

回覆 ppp123 的帖子

詳細優惠計劃

1) 簽18個月合約
2) 回贈 $198 (第4, 7, 10, 13 期)
3) $200元 惠康禮卷
4) 送 電話候接, 來電顯示
5) 平均 $54.8 /月

wcpcelia    發表於 13-5-18 14:38

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:ppp123 的帖子

大宅

回覆:PCCW 固網電話舊客續約如何有最平最激優惠 $54.8/月費 DIY

push push

大宅

親子王國已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

大宅

thx for sharing

大宅

helloky 發表於 13-5-17 12:41
係, 一定要打上去先做到依個價
剛剛打左上去,個營業sale不斷介紹平板電腦計劃同多媒體電話,我話老人家用用唔著呢啲功能,佢仲依然係咁講佢啲可抽佣金嘅計劃,咁。。我照直同佢講我想join簽十八個月,扣除回贈每月平均為五十多元的計劃,個職員就話了解現時無呢個計劃,係完左,而家只有平板計劃先有優惠,我問佢之前個優幾時完,佢話唔知道,不斷咁耍我遊花園,最後不歡而收線電盈嘅銷售手法好有問題,我係代我媽媽去續約,就係因為佢唔識,一直係咁俾每月$110得條電話線(無任何增值服務{。。。當然優惠價,佢有權唔俾我,但李家真是一家無良奸商,好嬲

大宅

老人家真係好易俾佢地氹到join一啲根本唔識用同無用嘅貴plan,無良到極!!!!!!

大宅

陪月勳章

樓主mention嘅野我已經做咗,但係最後都做唔到$54.8一個月,已經收到confirm終止服務通知信喇!

大宅

回覆 siukao 的帖子

咁咪即係取消電話號碼,個sale話轉公司不用填表的

大宅

3(即係和記)固網,有備用電,可用於平安鐘,有來電顯示,兩年合約,每月58元。

男爵府

引用:PCCW+固網電話舊客續約如何有最平最激優惠+

原帖由 ppp123 於 13-05-17 發表
PCCW 固網電話舊客續約如何有最平最激優惠 $54.8/月費 DIY
你個合約係幾時傾 ?
今個月嗎 ?

男爵府

引用:係,+一定要打上去先做到依個價

原帖由 helloky 於 13-05-17 發表
係, 一定要打上去先做到依個價
你幾時傾續合約而做到平均$5x ?

大宅

今個月講..
你看見信.. Commencement Date : 3/6/2013事實在看前

詳細優惠計劃

複式洋房

會否真係CUT左個電話ga...??

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

樓主係出於好心SHARE出黎...但真係唔係個個做得到....因為每個人遇到電話入面既SALES會唔同...我之前有fd做pccw...佢話係有留客部,但每個客戶服務員比既offer都會唔同...但只可以講有時可以用d唔太友善既方法可能得
.。♥ ゚感情最難的,不在於是否兩個人真的相愛了,難在愛的維持與持久,​因為人生並不是只有一天゚♥。.

伯爵府

虎到金來勳章

我家有用NOW,NETVIGATOR,家居電話到期續約都無平,我之前是55/月,佢不停SELL平板,我地最終傾唔成CUT左啦,事件係5月頭發生既.

joebaby  me 2!!  發表於 13-5-25 13:19

首頁

尾頁

跳至