跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part II)

MUI 警察
今日搬唔搬屋 ? 快D出黎

男爵府

我都想人鍚返我呀,
老闆又話明天去大陸,
等我連lunch 都無出去,
諗住整晒d 野明天可以係咁chat,
點知而家佢話唔去啦 :-( :-(

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Kelly,

咁到時再夾
kelly_bb 寫道:
我地sat pm要上pg, 如果夾到時間, 一齊去梗係巧喇!

[quote]
muimuichu 寫道:
到時約埋一齊去好嗎?
[quote]
mui,

"茅"呀, 乜都茅收到. 但佢個website就出左open day 個announcement, 係1430-1700.
[/quote][/quote]

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

搬呀!今日搬喇
我巳經去整,轉頭通知大家
joannelai930 寫道:
MUI 警察
今日搬唔搬屋 ? 快D出黎

大宅

多謝大家又呵又鍚又啜, 我趙完鬆, 去湊仔lu!

男爵府

:-( :-( :-( :-( 又要再整過

咁如果放8張就唔駛resize, 而家好fit喇..................仲好紅添 !

[quote]
karmanshirin 寫道:
好呀, 等我明日再整 thanks

[quote]
karman,

你可以將簽名位既相, resize to 120 x 80, 咁每張都會大d, 睇得清楚d架!
[/quote][/quote]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔等你通知, 因為我昅實你 [quote]
muimuichu 寫道:
搬呀!今日搬喇
我巳經去整,轉頭通知大家

伯爵府

開左PART III
快D去報到

琥珀宮

老闆
同媽
[quote]
eeetse 寫道:
我都想人鍚返我呀,
老闆又話明天去大陸,
等我連lunch 都無出去,
諗住整晒d 野明天可以係咁chat,
點知而家佢話唔去啦 :-( :-(

琥珀宮

唔駛喊, 聽日再整, 快d放工 [quote]
karmanshirin 寫道:
:-( :-( :-( :-( 又要再整過

首頁

尾頁

跳至