自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

係呀! 吹到"逄逄"聲, d玻璃門震震下, 打風都未試過咁恐怖, 頭先真係有d驚.
好彩而家停左咋.

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:嘩,天水圍無啦啦好大雨

勁大風

子爵府

引用:聽到呼呼聲越來越大,望出去好似龍捲風咁d

原帖由 fatbill 於 13-05-21 發表
聽到呼呼聲越來越大,望出去好似龍捲風咁d嘢係到轉,嚇C人
係呀~我本來係廁所刷緊牙,聽到街到d野冧低既聲,我咪出去廳到睇下,初時好大風+大雨,3秒後就風雲色變d樹葉係咁吹晒入嚟,d燈仲閃咗兩下,好似拍片咁,啦啦聲去關窗,驚陣間吹咗落街

子爵府

引用:+死了...我宜家最驚滲水入屋...++

原帖由 candice0830 於 13-05-21 發表
死了...我宜家最驚滲水入屋...
咇雨啫,唔會水浸既,你住好高咩?

子爵府

引用:我d盆栽被風吹晒落地,重傷呀!!

原帖由 媽媽婆婆 於 13-05-21 發表
我d盆栽被風吹晒落地,重傷呀!!
會唔會跌落嚟窄死人架?

公爵府

牛年勳章

D風大到我閂窗都閂唔到,要同佢斗力要閂到啊

男爵府

畀面勳章

janicelui2002 發表於 13-5-21 15:42
會唔會跌落嚟窄死人架?
唔會啦,盆花只係跌咗落自己屋企個露台,我住村屋,露台出面冇人行的..

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 janicelui2002 的帖子

荃灣都係…我樓下D樹葉狂飛!嚇死人

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

今日過天水圍搵奶奶飲茶,最大雨ge時候正正飲茶中

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

子爵府

引用:Quote:janicelui2002+發表於+13-5-21+15:42

原帖由 媽媽婆婆 於 13-05-21 發表
唔會啦,盆花只係跌咗落自己屋企個露台,我住村屋,露台出面冇人行的..
...
講d唔講d,嚇死人啦

子爵府

引用:Quote:janicelui2002+發表於+13-5-21+15:41

原帖由 candice0830 於 13-05-21 發表
3X樓~~而且我家的窗如果太大雨會滲水~~有排執~
咁香港咁多颱風暴雨,咪好大鑊

大宅

又係落1陣就無果D...

首頁

尾頁

跳至