自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見有D人跑步戴住舊野響手臂甘,唔知叫咩呢?
又見人好似手機app有但我search心跳就係要用camera check
因我心跳偏快,想做運動時測心跳,有無咩平價用品推介呢?

大宅

回覆:jm 有無做運動時測心跳既推介?

Polar心跳計時手錶

水晶宮

Oregon,銅灣sogo十樓,呢幾日做緊店慶…

少奶奶的身份,丫頭的命...

伯爵府

我用polar

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

myericachan 發表於 13-5-22 22:19
Polar心跳計時手錶

請問幾多錢呢?因唔係成日做運動

伯爵府

addidas都有,平啲添

男爵府

54heima 發表於 13-5-22 22:20

sogo 哩幾日真係逼死,
請問幾多錢呢?因唔係成日做運動

男爵府

nms 發表於 13-5-22 22:21
addidas都有,平啲添

請問係咩黎架?手錶?

伯爵府

回覆 magiso 的帖子

唔係錶黎㗎,成個名叫mi coach pacer,有一條心跳帶同一舊縛係鞋係野
http://www.totalcare.hk/health_product/health_product-price/adidas-micoach-virtual-running-coach.html

因之前c6想買黎計心跳,呢隻比其他平啲

男爵府

nms 發表於 13-5-22 22:31
回覆 magiso 的帖子

唔係錶黎㗎,成個名叫mi coach pacer,有一條心跳帶同一舊縛係鞋係野

多謝你!我就係覺得手錶唔靚想睇有無其他野可以用!
我去鋪頭睇下先!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Oregon,銅灣sogo十樓,呢幾日做緊店慶… +

原帖由 54heima 於 13-05-22 發表
請問原價大約幾錢? Thanks

伯爵府

回覆:magiso 的帖子

我都係多oregon,你上佢個website有價錢,我果隻好似$700左右,要綁心跳帶偉胸(bra橫帶位置),會keep住read你的心跳。
另外有啲無心跳帶嘅(唔記得oregon有無出呢款),不用綁心跳帶,手指頭店住手錶上的sensor一陣,就會read到心跳,但一放手就無架啦,所以不能持續睇住心跳

首頁

尾頁

跳至