懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

岩岩自己check咗bingo, 尋日去普通家庭醫生諗住叫佢寫張懷孕証明比我去政府醫院登記,個醫生唔肯寫比我,話政府而家唔接受家庭醫生既懷孕証明,叫我去婦科睇,岩岩4周,邊照到野喎!
想問下有冇jm係用家庭醫生懷孕証明去政府醫院登記架?定係呢個醫生唔肯寫比我咋?

用戶要求終止服務

回覆:政府醫院不接受家庭醫生出的懷孕証明嗎?

我都係就咁喺屋企樓下診所驗孕,之後叫佢寫信俾我去book健康院咋。

男爵府

我當時係拎普通診所既證明書去醫院,收左喎。

大宅

係啦!所以我覺得個醫生耍我!佢話如果佢寫比我政府醫院會投訴佢添!好彩上黎問下,如果唔係真係以為改咗

大宅

睇普通醫生都係同你驗尿咋,
見有2氣線就寫轉介信俾你啦,
唔駛咁快照超聲波架

大宅

我係廣華產檢。我有左都係係樓下間普通診所度驗孕,廣華okay 無問題。

不過間診所收我成300幾蚊,寫封信,好貴呀!

大宅

佢有無同你驗尿?如果有應該會寫喎,個醫生咁奇怪既?

大宅

冇呀,我同佢講我自己驗有咗,想睇醫生驗清楚再拎醫生証明去醫院登記,佢乜都唔同我驗就話唔得叫我走啦

伯爵府

我都係去普通診所驗孕,驗到有左醫生就寫証明信俾我去政府排期啦喎

大宅

睇過第 2 個醫生啦, 佢擺明唔想做你生意

有 d 診所如果唔使見醫生 only 驗尿加寫証明只收百零蚊咋

大宅

回覆:michellerichie 的帖子

如果佢冇收你錢就算啦,
最多以後唔睇佢囉

水晶宮

回覆 michellerichie 的帖子

都好呀冇收錢, 我上次去驗加寫估見E生, 收左我$430, 火都黎

大宅

回覆:iamlazy 的帖子

我之前睇收左我320,
另外開左2星期葉酸俾我

複式洋房

我都係用普通家庭醫生既証明fax 去瑪嘉烈book產檢...好順利喎

大宅

引用:岩岩自己check咗bingo,+尋日去普通家庭醫生

原帖由 michellerichie 於 13-05-24 發表
岩岩自己check咗bingo, 尋日去普通家庭醫生諗住叫佢寫張懷孕証明比我去政府醫院登記,個醫生唔肯寫比我,話 ...
是但入去間診所,話驗孕,出門口前帶埋已入樽的尿尿,比醫生驗完就填左封信打印,叫我拎去醫院登記,共180元!

冇去睇開既醫生,因為怕羞

水晶宮

回覆 monkichi630 的帖子

咁咪好囉, 佢只係開左止嘔藥, 真係激死我, 我睇普通家庭醫生

男爵府

引用:係啦!所以我覺得個醫生耍我!佢話如果佢寫

原帖由 michellerichie 於 13-05-24 發表
係啦!所以我覺得個醫生耍我!佢話如果佢寫比我政府醫院會投訴佢添!好彩上黎問下,如果唔係真係以為改咗:c ...
個醫生玩野呀,寫張紙仔有幾難呀?

大宅

引用:岩岩自己check咗bingo,+尋日去普通家庭醫生

岩岩自己check咗bingo, 尋日去普通家庭醫生諗住叫佢寫張懷孕証明比我去政府醫院登記,個醫生唔肯寫比我,話 ...
我都係是但找樓下家庭醫生,政府收咼

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

吾會吾得喎,我而家9w,我初初都係揾公司樓下的普通診所寫証明都得呀,政府醫院都收

首頁

尾頁

跳至