烹飪搵食

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

Re: 烹飪「好料」情報站>>>>>

Mayuki 寫道:
bybyma
你套cinnamoroll曲奇模好靚呀, 搞到我好想買

你都買啦,真係好靚呀(魔鬼又黎喇)
因為我都買左,哈哈,見到咁靚都忍唔到手呀

大宅

等我又報下料先 ....
呢三個蛋糕模我覺得好靚,整完出黎個圖案都好出,同埋又係膠模,幾好用架,我係log-on度買(好似$68個),大家有興趣可以去睇睇架

男爵府

HarryMaMa:
係~long time no talk~
HarryMaMa 寫道:

popoivman,

好耐唔見喎!

大宅

有料報呀~
各位我剛剛係uny見到有hello kitty雞蛋仔模呀~(即時Kae果個)有三盒$199,要買就快手la!

男爵府

蕙芯 寫道:
kae,
我整野唔叻,入o黎做觀眾得嗎?

唔好咁講呀,呢度原意都唔係要整野叻架,只係share d有用既野,唔係相showoff架~~

男爵府

蕙芯 寫道:
有料報呀~
各位我剛剛係uny見到有hello kitty雞蛋仔模呀~(即時Kae果個)有三盒$199,要買就快手la!

嘩~~原來番左貨啦,你呢個真係好
消息喎!!!!!

[size=large]carnvial 你睇唔睇到呀........快d去買啦喂 ~~~

我重拿拿聲搵番幅相比大家睇下~~

大宅

kae,
原來你開左個新topic,有咁多好野比大家分享,以後又多個好去處law
http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

男爵府

蕙芯:
好野~有貨la~~
多謝報料~
蕙芯 寫道:
有料報呀~

男爵府

emmypun, c-o-mami, harrymama, mayuki

你地發現都d好料都一樣可以post比大家分享架~~ 咁大家先可知多d野

bybyma, seven
我覺你地兩套野都好正呀

我諗呢個topic要改名叫「魔鬼」情報站

男爵府

lamlam816 寫道:
kae,
原來你開左個新topic,有咁多好野比大家分享,以後又多個好去處law

我知你又係好似我咁好鐘意呢d野,你有好料都記得要上黎介紹下比d同道中人呀 :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

kae:午安~以後我又多個好去處傾下講下
我住係鄉下無料。。。報可唔可以入黎

大宅

kae,
咁我就多D入o黎偷師la!

popoivman,
唔駛客氣,有料齊齊報~

男爵府

seven_dwarfs 寫道:
你都買啦,真係好靚呀(魔鬼又黎喇)
因為我都買左,哈哈,見到咁靚都忍唔到手呀

seven_dwarfs
我都知好靚呀, 都好想買, 但我家中巳買左好多新模, 都未用過, 就來比人"丙"c

男爵府

popoivman 寫道:
kae:午安~以後我又多個好去處傾下講下
我住係鄉下無料。。。報可唔可以入黎

蕙芯 寫道:
kae,
咁我就多D入o黎偷師la!
popoivman,
唔駛客氣,有料齊齊報~

ivman
關你住邊度咩野事姐,係所有對烹飪有用既資料都可以post上黎架嘛

蕙芯
咁你入我個blog偷啦,呢度無野偷呀..haha

大宅

mayuki,
買左先算喇! 查實我屋企都有好多野買左未用架! :mrgreen:

大宅

KAE,

多謝分享呀

等咗妳好耐, 不如就係到傾吓講吓啦....哈哈

bybyma,

想問問套cookie模係邊間有得賣呀? 會放係邊類貨品樹呀? :wink:

男爵府

bybyma 寫道:
mayuki,
買左先算喇! 查實我屋企都有好多野買左未用架! :mrgreen:

bybyma
你咁講~~攪到我宜家想去買回來添, :-P :mrgreen: 不過都係要想清楚

男爵府

蕙芯 寫道:
有料報呀~

嘩~~原來番左貨啦,你呢個真係好消息喎!!!!!

[size=large]carnvial 你睇唔睇到呀........快d去買啦喂 ~~~

我重拿拿聲搵番幅相比大家睇下~~

大宅

kae,
係呀,真係可以叫「魔鬼情報站」呀

Mayuki,
我屋企都有好多模未用過呀,哈哈....
我已經買模買到上癮

蕙芯,
個kitty雞蛋仔模我好鍾意,但屋企用電磁爐用唔到.......其實我好想買架 :-(

aries媽,
cinnamoroll曲奇模係吉之島玩具部度買架,$169

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

好post一定要推下支持先得!!!
盡我一己之力,發放正能量!

首頁
12345...12

尾頁

跳至