網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

點樣開返呀,佢迫我實名認證

珍珠宮

點解唔想做實名認證既? 驚張ID COPY比人亂用?
我自己比親任何ID COPY 去申請野, 一定會係ID上面大大隻字寫COPY, 下面再寫FOR 申請XXXXX(比如中國銀行信用卡之類), 仲有日期, 再了隻龜上去, 總之寫到花晒, 但佢又睇得到D資料, 咁張ID COPY佢就唔可以用黎做其他用途啦~ 就算佢真係要做, PS都P死佢!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

畀面勳章

回覆:小寶貝兒 的帖子

冇大陸戶口可以做嗎?要幾多日啊?我入完$就俾人鎖咗

珍珠宮

kylaw1231 發表於 13-5-29 00:07
冇大陸戶口可以做嗎?要幾多日啊?我入完$就俾人鎖咗
ER~~ 我係好幾年前做架啦, 好似唔洗報個戶口比佢, 只係SEND張ID COPY比佢咋~
不如你旺旺下小二問下丫, 凡怕唔係因為你冇實名而鎖你, 而係因為其他事咋~

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

畀面勳章

回覆:小寶貝兒 的帖子

啱啱send咗回鄉卡叫佢重開,希望快d開返啦!
唔該哂

大宅

回覆:help!支付寶餘額戶口被關閉!

下,乜支付寶會比人鎖嫁

首頁

尾頁

跳至