自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wyeth冷知識勳章

我8件要$74x,其他JM都系$3xx或者$4xx,$5xx

禁止訪問

回覆:人gap我又gap,但點解我甘貴?

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:人地有橙牌半價再八件65折

原帖由 jasmine623 於 13-06-02 發表
人地有橙牌半價再八件65折
去到已無咩橙牌,而且橙牌多數系女仔衫!
我果個系仔

大宅

引用:Quote:原帖由+jasmine623+於+13-06-02+發表

原帖由 Babystar001 於 13-06-02 發表
去到已無咩橙牌,而且橙牌多數系女仔衫!
我果個系仔
Me2,我9件。$687。有4件橙色半價。再65折。俾錢時同你一樣諗法。乜貴過人咁多ga!!人地都係3xx,4xx!!

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:Quote:原帖由+Babystar001+於+13-06-02+發

原帖由 envylam 於 13-06-02 發表
Me2,我9件。$687。有4件橙色半價。再65折。俾錢時同你一樣諗法。乜貴過人咁多ga!!人地都係3xx,4xx!!:crying ...
你都有9件,我得8件乍,我無橙牌!

禁止訪問

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:Quote:原帖由+Babystar001+於+13-06-02+發

原帖由 envylam 於 13-06-02 發表
Me2,我9件。$687。有4件橙色半價。再65折。俾錢時同你一樣諗法。乜貴過人咁多ga!!人地都係3xx,4xx!!:crying ...
系丫俾$果一刻就諗點解甘貴,我買一對沙灘拖,2條褲,5件衫!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你係咪全部正價(白色牌)呀。我今日買左8件都要$6百幾,有2條褲$181,最平就係件polo 恤$58再65折

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢有d橙牌都唔叫做半價,我買左條褲原價$229橙牌後$181,但同一個價錢有d就$138都唔知間野點計

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

我5件都4xx

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:你係咪全部正價(白色牌)呀。我今日買左8

原帖由 michelle071180 於 13-06-02 發表
你係咪全部正價(白色牌)呀。我今日買左8件都要$6百幾,有2條褲$181,最平就係件polo 恤$58再65折 ...
我都有買polo恤但無橙牌!系丫,全部系白牌!

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:我在中環買,大部份選橙牌(無半價),8件$

原帖由 RebeccaLau 於 13-06-02 發表
我在中環買,大部份選橙牌(無半價),8件$39x. 左下紫色條褲唔係既
點解你第一行最尾果件有橙牌,我今日都買左吾系橙牌,吾通gap每間吾同mouth:

水晶宮

Babystar001 發表於 13-6-2 00:37
你係邊間買吖同埋買幾大個?未剪牌攞返去退錢

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:佢有d橙牌都唔叫做半價,我買左條褲原價$22

原帖由 michelle071180 於 13-06-02 發表
佢有d橙牌都唔叫做半價,我買左條褲原價$229橙牌後$181,但同一個價錢有d就$138都唔知間野點計:no ...
系喔,樓上有JM有件polo恤同我買果件一樣,佢系橙牌我果件吾系!

水晶宮

Babystar001 發表於 13-6-2 00:37
粗橫間polo恤係特價$58架喎(5歲以上)

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:Quote:Babystar001+發表於+13-6-2+00:37+我

你係邊間買吖同埋買幾大個?未剪牌攞返去退錢
系MK買的

男爵府

wyeth冷知識勳章

我影左相了

子爵府

我問沙田果售貨員話得旺角做橙牌半价及已經完左!我見沙田得好少橙牌半价,有橙.七折,款少好難找八件男仔3,無買!

水晶宮

Babystar001 發表於 13-6-2 00:41
系喔,樓上有JM有件polo恤同我買果件一樣,佢系橙牌我果件吾系!

...
咁9架,唔趕住著既去退錢,冇理由同一件衫唔同價錢。買果時你冇同sale講,人地買$58咋喎係咪未貼特價牌

男爵府

wyeth冷知識勳章

引用:我問沙田果售貨員話得旺角做橙牌半价及已經

原帖由 Pinkmoon 於 13-06-02 發表
我問沙田果售貨員話得旺角做橙牌半价及已經完左!我見沙田得好少橙牌半价,有橙.七折,款少好難找八件男仔 ...
甘你醒目

首頁

尾頁

跳至